mrb arkadaşlar oglum dun gece uyurken birden aşırı titreyerek mi desem sallanarak uyandı ama hic sesi cıkmıyor sara hastaları olur ya aynı onlar gibiydi 1 hafta once doktora goturdum 8 tane igne verdi penisilin igne bitti 2 gun sonra tekrar 37 ateş vardı dolven verdim yattım ama gece saat 2 30 birden sallanar uyandı cok korktum ilk defa basıma geliyo hemen doktora gittik kaynarcada nene hatun var goturdum 1 saat ateşi duşurmeye calıştık 40.8 cıkmış zangır zangır titriyo ateş duşunce 37.8 igne yaptılar novasef geldik ama cok korkuyoum tekrar oyle olurmu havale gecirdimi diyom doktora yok gecirmemiştir diyo ama bilmiyorum bugun tekrar docent doktor buldum bizim burda anadolu saglık merkezi doktorlar dizisinin cekildigi hastane tahlil falan yaptı doktor yarın cıkcak ateş neden cıktı diye araştırıyor diş yapar buyuk bir ihtimalle diyo docent doktor gece goturdugum uzman doktor bogazları iltihaplı dedi docentte bogazları temiz dedi bilmiyorum yarını bekliyorum oglum benim cok korktum daha 17 aylık