benim hikayem
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- benim hikayem
-
02-10-2022, 09:29:47biraz gec oldu. ama anlatmak istedim.normalde 22 eylul gunu doğum yapmam gerekiyordu ama gecikti.dr 30 ekimde gel yat dediler ama ben gitmedim.cunku suni, sancı ile olacaktı bende korkudan gitmedim.4 ekim sabahı kanamam ve hastaneye gittim. dr kızdılar tabii nerde kaldın diye 41 hafta 5 gunluk olmuştu cunku.hemen yatırdılar yattığımda saat 1 di.ilk saatler hic bir şey yoktu sonra suni sancı verdiler.ilk başta cok duşuk dozda sonra birden yukselttiler.suyumuda orda patlattılar.zaten ondan sonra olanlar oldu.şiddetli sancılar saat 3 de başladı 6 kadar surdu.6 da doğuma aldılar.6 10 gece cemrenur sudem doğdu.aslında son bir saatte bir hemşire geldi vardiye değişiminde o bana cok yardımcı oldu.iş ıkınmakta bitiyo.bana nasıl ıkınıcağımı anlattı ve ondan sonra cok acı cekmedim.ilk saatler cok bağırdığım icin gucum kalmamıştı.o yuzden ıkınmakta biraz zorlandım.herkese tavsiyem nefes egzesizleri yapın kızlar.ne kadar kuvvetli ıkınırsanız o kadar kolay.ama allah kimseye suni sancıyı yaşatmasın.belki hemen yuksek dozda vermeselerdi o kadar acı cekmezdim.herşey bir yana kızım doğumu ile herşey bitti.unuttum hepsini ve cok rahatladım.umarım herkese allah gonlune gore verir.herkesi optummmmmma.s.