Arkadaşlar ne sevincli bişeymiş paylaşmadan yapamadım. :teytey: 10gundur iştahsız ve ateşli idi. yapılmayan tahlil kalmamıştı. Bu sabah minik kelebeğim baktım bebekliğindeki gibi meme aranıyor hayırdır işallah dedim cunku sudan başka bişey almıyordu. Memeye yapıştı resmen tuh tuh maşallah nazarımı değdircem.

Akşam parmağımı emiyordu aaa o da ne bi baktım diş.:dance: ilk goren hediye alırmış ya caktırmadan babasına kontrol ettireyim dedim o benden cakal, kayınvalideme gittim onda da tık yok meğer onlar sabah ben uyurken goruşmuşler dişi farketmişler bana soylemiyorlar
Ya acayip mutlu oldum hem bebeğimin iştahı biraz duzelir gibi oldu hemde artık abla oldu benim kızım yutmak istiyorum tontişimi kaydirigubbakcemile2 diş cıkaran bebek anneleri anlamıştır ne demek istediğimi sengozlerimebaksanab
Allah bebeklerimize sağlıklı inciler nasip etsin.
Diş buğdayı da yapalım ramazana kadar. gelsin cicilerrr

Bir şey sorayım dişbuğdayı yapanlar o gunu anısına gelenlere birşey veriyormu mesela doğum şekerlerimiz gibi. ben yaş gununde boyle birşey yapmak istiyorum kızımın fotoğrafını kupaya bastırıp gelenlere dağıtmak istiyorum cokpahalı olmazsa. ama dişbugdayında da benzer birşey yapsam mı ? Ya da ne yapabilirim fikir verin az vaktim kaldı..