mrh arkadaşlar biraz gec oldu ama sonunda bende doğum hikayemi yazabiliyorum.anlam veremediğim bir doğum oldu aslinda ben suyumun gelmesini beklerken bende ne su vardi ne bişey sadece lekelenmem oluyddu ve aralikli sancilanma bende su bekliyorum evde.neyse ben baştan anlatayim gunlerde cuma ayin 16 si hafif bir lekelenmem oldu,tabi ben bir anlam veremedim,cumartesi,pazar ve pazartesi gunleride aynen boyle devam etti,tabi bu arada 15 dk birde sancilarim oluyo ve cok kisa zamanda geri geciyo boyle boyle tam 4 gun lekelenmem ve sancilarim oldu en sonunda ebe olan yengeme soyledim ve oda alttan bakmasi gerektiğini soyledi baktiğinda ise 2 cm acilmam olduğunu ve doğumu n başladiğini soyledi,neyse ben o geceyi sancilarla gecirdim,gece sancilarimda siklaşmişti ama sabaha kadar dayandim yengemle yanyana oturuyoruz bu arada hemen onu cağirdim sabah geldi ve yine alltan bakti acilmanin 6 cm olduğunu ve hastaneye gitmemiz gerektiğini soyledi sabah doğum cantamizida aldik ve hastanenin yolunu tuttuk arabada dk gecmiyodu sanki eşim bendende heycanliydi kolunda canta bir gidişi vardi gormenizi isterdim.neyse hastaneye gelene kadar aciklik 7 cm oldu,hemen bana suni sanci verdiler 20 dk icinde 10cm oldu ve doğum odasina alindim,10 dk sonra kizimin saclari gorunmuştu 2 kere ikindim ve kizimin başi geldi,cok kolay bir doğum oldu aslindailk gorduğum ani unutamiyorum hemen sancilarim yok olmuştu hic aci cekmiyodum,dikişlerim atildi ve yatağimiza ğectik kizimla.hemen emmeye başladi minik yavrum.bu arada kizim 2,800 gr ve 50cm doğdu.şimdi ise kizim 25 gunluk onunla hergun yeniden doğuyorum sanki allah herkese bu guzel duyguyu yaşatsin