15 Eylul gece saat 2 de nişan geldi korkuyla karışık heyecan başladı ama aldığım duyuma gore nişan geldiğinde doğum hemen başlamazmış bende onun rahatlığıyla yattım ama sancılar başladı duş alıp sancılarımı takip edeyim dedim ve sancılar arttı kayınvalideme gittim alt katta oturuyor eymen geliyo anne dedim heyecanlandılar benim sncılar arttı saat 4,5 a kadar evde bekledik 4 dk da bir geliyordu hastaneye gittik muayene oldum 4 cm acıklık vardı nst ye bağladılar sancılarım arttı kafayı yiyecektim gelip gidip muayene ediyorlar 5 cm , 6 cm 7,8,9 hızla ilerliyordu ama yatağımda olduğum icin daha fazla acı cekiyordum serum taktılar bi ara bebeğin kalp atışlarını duyamadılar benim de nabzımı alamadılar hava verdiler eşim kendinden gecti ayy anlattıkca yeniden yaşıyorum sanki dr geldi perineye msaj yaptı sonra acılma tam ıkınma gelince ıkın bebeğin başı duşmedi duşunce doğumdasın dedi ve bende var gucumle ıkınıyorum nefes alıp vermeler vs. artık doğum zamanı ıkınmaya başladım nefes al bi daha dediler baktım bebeim 07 55 te 3 430- 53 cm olarak dunyaya geldi ağlamasını duymasam hala icerde zannedecektim oyy annem dedim ve bitti muayeneye goturduler bende yarım saat dikişte kaldım bebeğim kolay cıknca ne var ne yok yardı gecti ayrıca keside atmış dr şimdi iyiym ilk gunler ağrımdan anlamadım anneliği ama şimdi bakmaya doyamıyorum dunya tatlısı bebeğim var bana gore zordu ama yanımdakilere dr ve hemşireye gorede cok kolay doğum yapmışım yani korkutmayayım sizi sık sancılarım 4 saat surdu herşey normal şimdi rahatım darısı başınıza bu arada cok uzatmışım ama hikayemin hepsini yaşayın istedim Allah size daha kolay doğum nasip etsin inşallah anne olmak mukemmel otesi...