bizde yazalım hikayemizi...
15 ocak salı gunu saat 11:30 da sezeryana alacaktı dr um beni.tabi ben herkese bunu haber verdim son hazırlıkları yaptım ve uyudum. ogece evde eşim ben ve kız kardeşim vardı.saat 04:30 gibi bir ıslaklıkla uyandım.itiraf edeyim once altıma yaptığımı sandım.kendimi sıktım ama tutamadım.tuvalete gittim hemen ve o an anladımki suyum boşalmış.hemen eşimi ve kardeşimi uyandırdım ama tuhaf bir şaşkınlık vardı uzerimde.eşim dr umu aradı oda hemen gelin dedi.ve bilin bakalım ne oldu arabamız soğuktan donduğu icin calışmadı.annemleri aradık onlarında arabası calışmadı ve ambulans cağırıp onla hastaneye gittik.
normalde ozelde doğum yapacaktım ama dr um gece orada personel olmadığı icin devlete cağırdı.hemen nst ya bağladılar.bende sancı falan yok.sonra korktuğum şey oldu ve alttan muayene ettiler.2 santim acılma vardı.hemen beni hazırlayıp ameliyathaneye goturduler.biraz urperdim ozaman eşim ve kardeşim bir tuhaf baktılar cunku arkamdan.ama ameliyathanede rahattım.dr umla konuşurken birden gozlerimi odamda actım.cok uşuyordum uyanırken onu hatırlıyorum.
surekli bebek sağlıklımı diye sormuşum sonradan hatırlıyorum.sonra kızımı getirdiler yanıma .o an herşeye değer dedim.hayatımız baştan aşağı değişimişti artık ve bu beni cok mutlu ediyordu.akşama ayağa kalktım o andan beridirde ayaktayım.cunku kızımız yeni doğan sarılığı oldu ve 5-6 gun kuvezde kaldı.ama cok şukur gecti.şimdi evimizdeyiz.artık eşim ben ve kızımız kucuk ama kocaman bir aile olduk.darısı isteyen herkesin başına inşallaaaahhhhsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:dance::dance: