kızım tam tamına 10 ay 10 gunluk
ne kadar cabuk gecti zaman daha gecen sene bu zamanlar ay tekmeledi, yok kasığımda sancı var, ay belim karnım derken heyecanla gecti ve bebişimi dunya tatlımı aldım kucağıma :CuvCuv:

diş, yurume ve konuşma olayları anne ve babaları cok sevindirir ben de bu sevincimi sizlerle paylaşıyorum. sırnaşık şey :teytey: delikafadulden :dance: :sm_cool:

dun kızıma bir cesaret geldi bebişkom 1-2 adım atmaya başladı zaten nerdeyse bir aydır ellerini bırakıp ayakta duruyordu kendi kendine ama adım atmaya cesaret edemiyordu. baktım bu kız yuruyecek bugun herhalde izin geldi artık dedim. tek elinden tuttum evde yuruttum evin icinde surekli. babası biraz da gec gelmişti akşam meğerse bebişkom babasının da gelmesini beklemiş biz yemek bulaşık olaylarını bitirip oturduktan sonra kapıdan bize doğru gelmeye başladı 3-4 derken 6-7 adım attı. baktı ki biz mutluluktan dumur olmuşuz :1shok: pat diye oturdu hic aldırmadı tekrar geri kalktı 1-2 adım attı ama yaptığının ne matah bişey olduğunun farkında gulup duruyo. cok guzel bir duygu arkadaşlar inşallah sizlerde yakın zamanda yaşarsınız bu duyguyu :hooray: a.s.