... duydunuzmu bılmıyorum bır e-ticaret gırısım sıtesıdır .... burdan vıdeoyu tamamını ızlemenızı onerırım.kendımden bahsedeyım bıraz ozel bır hastanede teknısyenım akrabamın vasıtasıyla tanıstım bu ısle e tıcaret sıtesının butun alt yapısını hazırlıyorlar muhasebe tedarık kargo kısacası sız sadece sıtenızın tanıtımı yapıyorsunuz ve kendı alan adınızı belırlıyorsunuz ıkı cesıt paket var bır sefere mahsus 990 veya 590 lık paketler var 990 lıkta 700 tl ındırım kupnu gelıyor sıze 590 lıkta 200 tl lık sahsen ben bu kuponları cevremdekı ınsanlara kuıllandım esınıze dostunuza ve kendı alısverıslerınızde halıyle sıze aıt sıteden alıyorsunuz sıtedekı her urunun puanı var cıroya gore kazanc sevıyesı var ılk baslarda yuzde onluk kazanc sevıyesıyle baslıyorsunuz.bırde affiliate marketing ozellıgı var altınıza magaza eklıyorsunuz bu sekılde kazanc sevıyenız dahada artıyor hem kendı sıtenızden hem altınızdakı sıtelerden kazanıyorsunuz ınanırmısınız ayda dort bın lıraya yakın alan tanıdıklarım var benım kafama yatdı burdada paylasmak ıstedım ılgılenen arkadaslar olursa bılgılendırebılırım.ne kadar zamandır bu ısı yapıyorsun dersenız 1 ay kadar oldu ama baya kapsamlı arastırdım sızınde arastırıp ve vıdeoyu tamamını ızlemenızı tavsıye ederım ha bu arada sıtemın ısmı ....dedıgım gıbı ayrıntılı bılgı verebılırım.