:ecrin_bebek: merhaba arkadaşlar carsamba gunu dr gittim.1cm olan acılmam.5 gunde ancak 3 cm olmuştu. dr normal doğum icin bana yatış verdi ve ben bi heyecanla odama cıkıp hazırlandım. artık doğum sureci başlamıştı ve bikac sonra oğlumu kucağıma alacaktım. ama işler benım umduğum gibi gitmedi. hemşireler nst ye bağladı ve aradan 5 dk gecmeden dr ve diğer dr lar başıma toplandı.sancım vardı ve ben bunu hissetmıyodum ustelık oğlumun kalp seslerıde cok yavaştı. bana oksıjen verdıler ve hemen serum taktılar.senağlama dr bi sure bole kontrol altında beklememızi soledı. bu arada diğer dr larda başıma toplandı ama mınık oğlum ağrılara dayanamadı kalp seslerı duzelemedı.zaten cok gecmeden benı apartopar sezeryana aldılar.sezeryandan sonra odama geldiğimde dr bebeğin mekonyum (ilk kakası) yuttugunu solunum sıkıntısı oldugunu soledı ve kuveze alıp makınaya bağladılar.senağlama dunde de bebegım kuvezde kaldı ben bu gun taburcu oldum bebeğim makınadan cıktı ama hala solunum sıkıntısı var yoğunbakımda. icim ağlaya ağlaya bebeğimi ebe arkadaşıma teslım ettım ve eve geldim. yarın 10 da gidicem inşallah bebeğim kendını toparladıysa cıkarcaklar.bu arada eşim hala fasta gelemedi garibim cok uzgun... bende tabii şimdi sizden minik oğlum icin dua etmenizi istiyorum kadir geceniz mubarek olsun allah dualarınızı kabul etsinn... aminn..:Saruboceq:senağlama