Premature Bebekler hala şoktayım.meleğimin biri cennette diğeri kuvezde.guya bende lohusayım...
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Premature Bebekler hala şoktayım.meleğimin biri cennette diğeri kuvezde.guya bende lohusayım...
-
02-10-2022, 03:00:52bu siteye yeni uye oldum.iyiki olmuşum.sizlerin yazılarınızı okuyunca moral buluyorum.ben 28 yaşındayım 13 eylul 2008 tarihinde 26 haftalık hamileyken ikiz bebek dunyaya getirdim.yavrumun biri 12 gun dayandı.sonra cennete ucuverdi.kilosu 600 gr dı.diğer yavrum 800 gr doğdu.bebeğim hala kuvezde.minik sabırsızım icin dua istiyorum.inanın cok zor gunler geciriyorum.gunler gecmiyor.bebişlerim tek yumurta ikiziydi.birbirinin aynısı olucaktı.hayırlısı boyleymiş artık.yalnız surekli kendimi sucluyorum.keşke işi bıraksaydım diye.sucluluk psikolojisi beni mahvediyor.sutumun kesilmesindende korkuyorum.boncuk kızım parmağımı sıkı sıkı tuttu.anne beni bırakma der gibi.ama ben onu icim kan ağlıyarak kuvezde bırakıp geliyorum.annelik cok zormuş.minicik yvruma kacıncı iğne yapışları.kan alıyorlar kan veriyorlar.artık iğne gorunce bayılan ben iğneden hic korkmıycam.minik kelebeğim dayanabiliyorsa ben de dayanırım.iğne neki yavruma canım feda.minik hilalim icin dualarınızı bekliyorum.inş.sizlerde sağ salim alırsınız kucağınıza.unutmayalım.yavrularımız Rabbimizin mucizesi.onlardan guc almasını oğrenmeliyiz.seni kendimden bile cok seviyorum annem.sana ihtiyacım var hatice hilalim.minik bedeninle oyle buyuk dersler verdinki anneciğine.sevgilim aşkımmmmm.bide sutumun kesilmemesi icin oneriniz varmı.henuz emziremiyorum boncuk tanemi.sevgiyle kalın...