:ecrin_bebek::ecrin_bebek:merhaba arkadaşlar doğum oykumu yazıcam gecte olsa biraz.benim doğum zamanım biraz gecmişti kızım gelmemekte ısrar ediyordu. 6 ocakta doğuma die gittim suni sancı vercekti doktorum bana ama muaynede hic bir acılma yoktu 1 cm acıklık gerekiyormuş sni sancıyı vermesi icin neyse doktorum bebeğin kalp atışlarınız normal olduğunu ayın 8 kadar bekleyebilceğini soledi eğer o zamana kadar yine doğum başlamasa sezeryanla alıcağını soledi.ben eşim ve gotrumcem eve geldik neyse ben artık kızımı kucağıma almak istiyordum sabrım tukenmişti artık.
neyse o gecenin sabahı 6dan itibaren 15 dakka arayla bbole adet sancısı gibi sancılarım başladı ama ben pek endişelnmedim neyse saat 11 kadar bole devam etti.eşime sancılarımın olduğunu soledim ve hemen eşyalarımızı alıphastaneye gittik.doktorum muayenemi yaptı ve 1 cm acıklık olduğunu soledi ve suni sancı vermeye başladılar.hayatımda hissetmediğim sancıları hissetmeye başladım ve artık sancılarım dayanılmayacak kadar şiddetli oldu hastaneyi ayağa kldırdım.eşimin dediğine gore sesim 2.kattan 1. kata kadar gidiyomuş arık siz duşunun gerisini
neyse doktorumu cağırtırdım hemşireye geldi acılmama baktı hala 2 cm di bebeğin kalp atışlarıda kotuye gitmeye başlamış ve kordon boynuna dolandığı ici bebek aşağıya inemiyomuş ve kızım kakasını yapmaya başlamış ve acilen sezeryana alması gerktiğini soledi ve hemen aldılar uyandığımda kızım yanıbaşımdaydı anne olmak dunyanın en guzel şeysi suan kzım 1 bucuk aylık ve dunyalar tatlısı allah herkese annelik duygusunu tattırsın.neyse daha fazla uzatmyım bizim doğum hikayemizde bole işte.
kızım 7 ocak saat 16:35 de 3030 gr dunyaya geldi