Merhaba Arkadaşlar;
Gectiğimiz Pazartesi gunu kardeşim sezeryan ile doğum yaptı.Ancak bebişimizin ciğerlerinde su kaldığı icin solunumunda problem vardı.Buna bağlı olarakta anneyi emmediği icin kan şekeri duşuyordu.
Bebişimiz tam bugun 7 gunluk oldu.Kardeşim her gun hastahaneye gidip sağdığı sutu bırakıyor ve ardından bebeğin hakkında bilgi alıyordu.
Ancak dun doktoru ciğerlerindeki su ile ilegili bir problemin kalmadığı ancak kan şekerinin duştuğunu bu yuzden bebeğin kontrol altında tutmaları gerektiğini soylemişler..

Şimdi benim anlamadığım şey yeni doğan bir bebeğin her 2 saatte bir anne sutune ihtiyacı var ve kardeşim sutunu hic eksik etmeksizin poşet poşet sut taşıyor hast.Şuphelendik aceba bebeğe bu goturduğu sutleri vermiyorlar,iyi bakmıyorlar kaygısı taşıdık.

Bugun bebişin kan değerlerinin raporunu alıp Devlet Hastahanesine goturecek.Madem kan şekeri duşuyor o bebeğin daha fazla hastahanede kalmasına gerek yok diye duşunuyorum:1closedeyes:Madem kan şekeri duşuyor verin bebişi annesine emzirsin sık sık bebişi duzelsin.Yanlışmı duşunuyorum aceba?

Sizlerinde duşuncelerinizi almak istiyorum.Eğer boyle bir durumla karşılaşan muhakkak anneler vardır aramızda.Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Sağlıklı gunler diliyorum.