NEKO Klasik Wrap sling'imi satiyorum.
Alali 1 ay oldu. Bir heves sadece yarim saat kullandim. Yikadim utuledim kaldirdim. Piyasa fiyati 79 tl, ben 60'a vericem.
Urun ozellikleri:
- 4,55 cm boyunda ve 58 cm eninde %100 pamuklu interlok kumaştan uretilmiştir. Yıkandıkca cekme, tuylenme yapmaz; esnekliğinde azalma olmaz.
- Yaz mevsiminde kullanım icin uygundur
- Kumaşın boyamasında azo boyar kullanılmamıştır. OKO-TEX 100 sertifikalı kumaşın kimyasal ve teknik onayı, uluslarası bağımsız test laboratuarı SGS tarafından yapılmıştır.
- Yenidoğan doneminden 13-14 kg'ya dek kullanılabilir.
- Urun kendi kumaşından kesesi ve aynı renk yenidoğan şapkasıyla birlikte satılmaktadır. Gorsellerdeki cicekli şapkalar dekoratif amaclıdır, urunun kendi şapkası icin lutfen fotograflarda ilerleyiniz.
Bebeğinizi adeta giyer gibi bağlayıp kendini anne karnında gibi hissetmesini sağlayabilirsiniz.
Neden Wrap Sling?
Yeni doğan bebeğin 0-3 aylık doneminin aslında gebeliğin 4.trimesterı olduğuna inanılır. Bebek aslında dışarı cıkmaya tam hazır değildir. Bu yuzden yenidoğanlar sık sık ağlar. Ozellikle akşam saatlerinde artan bu ağlamalara kolik denir. Daha birkac gun/hafta once annesini guvenli karnında yuzen bebek bu yeni hayata alışmaya calışırken sık sık anneyi yanına cağırır. Anne bebeği emzirir, bebeğin minik midesi sutle birlikte gazla dolar, gaz cıkarılır bebek sakinleşir, yatağına koyulur, tekrar ağlar, anne tekrar emzirir, tekrar gaz, tekrar meme, sonra yine gaz.. diye devam eden dongunun icinde anne-baba bebekten başka bir şeyle uğraşamaz olur. Yeni anne gunluk işlerini idame ettirmekte gucluk ceker.
İşte bu noktada wrap sling devreye girer. Anne bebeğiniz slinge koyar. Bebeğin tek teselli ve guvenlik nesenesi artık meme değildir. Gaz-meme-uykusuzluk dongusu kırılır ve anne gunluk işlerini daha rahat yapmaya başlar.
Bebek İkinci El NEKO Klasik Wrap Sling- Sıfır Değerinde
İkinci El0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İkinci El
- Bebek İkinci El NEKO Klasik Wrap Sling- Sıfır Değerinde