100% kaliteli insan sacından (Brezilya ) yapılmış cıt cıt (postiş)

Kızlar, orijinal Brezilya gercek sac ( en kaliteli sac olduğu icin pahalı ve cok tercih edilir) , kullanımı , uygulaması cok kolay cıt cıt diye adlandırılan ekleme sac satıyorum. Acık kumral olarak geciyor ismi fakat, daha cok hafif sarı kızıl renginde. sacınızı riske sokmadan, boyamadan golge olarak kullanabilirsiniz. Gercek sac rengi bu şekilde olanlar icin ise, saclarını daha hacimli gostermek icin kullanabilirler. Cok şık bir renk, insanın havasını değiştiriyor. Araştırın cok pahalıya satılıyor , ben cok uygun bir rakama bırakıcam. tekrarlıyorum, hic kullanılmadı..
Set halinde veriyorum.
Ozellikler: 70 gr. 7 parca
Sette 2 adet 1 parca (iki adet , tekli klip, cıt cıt)
2 adet 2 parca
2 adet 3 parca
1 adet 4 parca olmak uzere 7 bağımsız parca ve toplam 16 klips var. uygulaması cok kolay. tek başınıza , kendi sacınıza uygulayabilirsiniz.
uzunluğu 40 - 45 cm civarında.
her turlu işlem yapabilirsiniz, yıkama, fon, kıvırma, boyama .. gundelik kullanabileceğiniz gibi, ozel bir gun, davet, yemek, duğun gibi ozel bir gununuz icin de kendinizi cok guzel hissedebilirsiniz.

Sıra fiyatta fiyat cok uygun, araştırın bakın... ben bu seti, 80 tl'ye bırakıyorum. kargo da benden
resimler aşağıda, şimdiden kullanacaklara hayırlı olsun.

Bunlar da Peruklarım

Peruklar da sıfır, hic kullanılmamış, paketi ile. iki peruk.
İlki Rihanna stil peruk. İnsan sacına en yakın kanelekon fiberden uretilmiş. Her turlu işlem yapılabiliyor. Son zamanların moda kesimli peruk. Bu tarzı sevenlerin cok severek kullanacağı bir model. Gundelik kullanabileceğiniz gibi, ozel bir gun, davet, yemek, duğun gibi ozel bir gununuzde de kullanabilirsiniz. 75 gram. Ayarlanabilir ic yapısı var. kullanımı cok kolay, nefes alan, ağırlık yapmayan ozel tasarım.
Fiyatı: kargo dahil 50 tl.

İkincisi de cok şık bir model. siyah kut kesim. Hem gundelik kullanabileceğiniz hem de ozel bir gun, davet, yemek, duğun gibi ozel bir gununuz de kullanabilirsiniz.
Bu peruk da ayarlanabilir ve 56CM ± 2CM boyutunda. diğeri gibi, işlem yapabilirsiniz.

Bunun fiyatı da kargo dahil, 60 tl.