URUN OZELLİKLERİ
9 Aydan yaklaşık 4 yaşa kadar olan cocuklar icinuygun olan Tobi yan ve on darbelere karşı en iyi korumayı sağlıyor. Koltuğun arabaya gurubunda en kolay bağlantı sağlayan Tobi bebeğiniz ile beraber buyur.

Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 9 ay - 4 Yaş

Taşıma Kapasitesi: 9 - 18kg
Urun Ağırlığı : 8,9 kg

Fonksiyonları: Benzersiz yan koruma sistemi SPS Otomatik olarak acılabilen emniyet kemer sistemi emniyet kemerleri ve kemer tokası sorununu ortadan kaldırıyor Kafa başlığının pozisyonu ve emniyet kemer sistemi Tobi?nin on tarafından aynı anda ayarlanır.

Urun Madde İceriği: Enjeksiyon kalıp kasa, uzerinde kaza anındaki darbe basıncını absorbe eden darbe emici ozel beyaz kopuk malzeme. Anti allerjik ,anti bakteriyel terlemeyi en aza indiren ozel hava gecirgen kumaşlar kullanılır. Tum kumaşlarda teflon madde kaplıdır.

Temizlenme: İlave edilen ekstra boşluk ile emniyet kekemerlerini gevşetmeden kolayca cıkarılıp 30 derecede yıkanabilir kumaş

Teknik Ozellikleri: Kayış gerginlik gostergesi rengi cocuğunuzun Tobi `nin icerisinde tam anlamıyla emniyetli olarak yerleştiğini gosterir Koltuğun arabaya kolayca yerleştirilmesini sağlayan icten gecen kemer yolu Emniyet kemerinin doğru gerginlikte takıldığını gosteren kemer gerginlik gostergesi Araba emniyet kemerlerini otomatik olarak takma ve germe sistemi Kemerler uzerinde basıncı azaltan ve yayan ozel pedler Yaylı kol ile gecişi cok kolay 5 oturma ve yatma pozisyonu 3 nokta emniyet kemeri ile arabaya kolayca montaj Konforlu destek ve pedleri

Aldığı Oduller: STIFTUNG WARENTEST 06/2007 Group 1+ Reasonable OAMTC.at 05/2007 Group 1+ Recommendable TCS at 09/2007 Group 1+ Recommendable Adac 06/2007 Group 1+ Satisfactory

Kalite Belgeleri: ECE R44/04

Uretim Yeri: Hollanda
Markanın Ait Olduğu Ulke: Hollanda Ben once kraft almıstim cocugun sirti cok terledi ayrica kraftin emniyet kemerleri cocugu rahatsiz etti bir de kraftin emniyet kemeri zor acılıp kapanıyordu. 1 ay kullandim geri verdim. Maxi cosi terletmeyen kumaş oldugu icin paraşut kemer oldugu icin emniyet garatili odullu bir urun olduğu icin vb gibi ozelliklerinden dolayi aldim cok kisa sure kullandik ( bir yıla yakın) ev aldik arabamızı sattık GERCEKTEN TEMİZ BİR URUN 400 TL SIFIRI 1000 TL UFAK TA OLSA PAZARLIK PAYI VARDIR. resimleri yukluyorum.