Merhaba hanımlar uzun bir aradan sonra yeni konumla tekrar buradayım
Fiyatları cok cok uygun tutuyorum zaten bunlar pazarlıksız fiyatlardır baştan belirtmek isterim.
Şimdiden teşekkurler..

Yeni aldım daha taksidi devam ediyor toplu almıştım bir kac şey, ustte duruşunu her ne kadar yasıtamasam da ustte cok tarz duruyor, 2 parca halinde, bordo batik desenli tarz tişort. 1 kez giydim bunu da. 8 TL. 36-38 beden

Bu ikisini de yukarıdaki bordo tişortle birlikte almıştım daha taksitleri devam ediyor, ikisini de sadece 1er kez tatilde kahvaltıya giderken giydim sonra giymedim bir daha, gobek acık olarak giyilebilirler veya iclerine uygun renkte sporcu atletiyle kombin yapabilirsiniz cok hoş oluyor. 5 er TL her ikiside. 36-38-40 beden

Kırmızı rugan ayakkabı ve portfoy canta, portfoy cantanın ic kısmında lekelenme oluşmuş resimdeki gibi bu yuzden uyguna vereceğim. Ayakkabının da sağ tekinin ic kısmında kucuk bir siyahlık var aldıgımda da vardı belli bile olmuyor, fotoğrafladım onu da. Ayakkabı 37 no. İkisi birlikte 25 TL.

Siteden aldım orjinal abercrombie canta, oldukca geniş bir urunudr, ders kitabı veta laptop falan taşıyorsanız ideal. 60 TLye aldım. 50 TL ye satıyorum.