Fisher Price Mutlu Duşler Donence

Bebeğinizin mutlu duşler gormesi icinodasına yumuşak yansımalar ve dinlendirici muzik getiren yepyeni donence!
Donencenin uzerinden tavana rahatlatıcı goruntuler yansırken, yumuşak dostlar bebeğinizin başı ustunde donerler.
Bebek; Bach, Beethoven, Mozart ve Turkce bir niniyle uykuya dalar.
Karyolaya bağlanan ana bolum bebek buyuduğunde gece lambası olarak da kullanılır.
Uzaktan kumandası sayesinde bebeği uyandırmadan donenceyi calıştırabilirsiniz.
Yumuşak yansımalar ve dinlendirici muzik eşliğinde yumuşak dostlar bebeğinizin başı ustunde donerler.
Karyolaya bağlanan ana bolum bebek buyuduğunde gece lambası olarak da kullanılır.

0 AY+ icin uygundur
Piller dahil değildir.
park yataklara uygun değildir.

Fisher Price mutlu duşler donencemiz satılıktır. Fiyat 70 TL dir.
Temiz durumdadır. Cizik kırık vs yoktur.
Eksik parcası yoktur. Butun parcaları tamdır.
Oyuncakları temizdir.
Gece lambası yanıyor. Sıkıntısı yok.
Tepesindeki lamba yanıyor ve tavana, duvara yıldızlar yansıtıyor sorunu yok.
Muzikleri calıyor sıkıntısı yok. 4 ayrı muzik tuşu var. Hepsi calışır durumda . 20 dk boyunca muzik calıyor.
Uzaktan kumandası var. Yatağınızdan muzik değiştirebiliyor veya durdurabiliyorsunuz.
Doner aksamında sorun yok. Donuyor. Sadece Donme esnasında plastikler bir bolgede biraz birbirine surtuyor surtme esnasında 3-4 sn lik bir ses cıkarıyor. tek kusuru bu. Hediye geldiği icin değiştirme imkanım olmadı. Genelde ben dondurmeden kullandığım icin benim icin sorun olmadı. Kızım muzik sesinde mışıl mışıl uyuyor bebekliğinden beri. Artık 1 yaşında oldu, artık ona değişik ninniler calıyorum. Bu donenceye ihtiyacımız kalmadı. Başka bir bebeği mışıl mışıl uyutsun diye satmaya karar verdim.