Her şeyim hazır. Birazdan başlamayı duşunuyorum ama sizce parcalarım uyumlu mu?

Realtek RTL8168/8111 PCI-E Ethernet (Evde netim yok bu yuzden Wi-Fi Kullanıyorum) Atheros AR9485 Wireless Adaptor ve ayriyetten cekim kalitesi artsın diye harici Wi-Fi cihazı kullanıyorum TP-LINK TL-WN7200ND USB Cihazı kullanıyorum ve tek bu calışsa bana yeter sizce calışır mı? Realtek ALC270-Intel Pontler Point mi nedir ses kartım var HD4000 ve GT 740M Kullanıyorum ve tek 740M Calışsa yeter. Sizce Multibeast den neyi secmeliyim? Sandisk SSD0100 24GB + 750 GB HDD 5400 RPM Bu Hybrid diskte Trim'i secmeli miyim?
Birazdan başlıyorum cok hevesliyim ve guzel notlarımı aldım her şeyim hazır sadece bu sorulara cevap veremiyorum.
O Boot kısmın da sizce GraphicsEnabler=No yazmalı mıyım? Cift ekran kartı olduğu icin.

Cok sağolun cevaplarınız icin Technopatlar!

- - - Guncellendi - - -

Şu sorularımın cevabı olsa başlamak istiyorum ama yok mu cevap sadece korkuyorum cunku başka internetim yok internet cafede uzak. Kalırsam sap gibi kotu olur

Şoyle bir sorun cıktı BIOS resimlerimde var bir bakar mısınız? En altta ki hata acaba ne olabilir ve neleri secmem lazım BIOS da.