Merhaba arkadaşlar, Cok fazla kozmetik urunu kullanan biri değilim. Bir iki sevdiğim urun var ama insan meraklanıp bazen ihtiyacı olmayan şeyler alabiliyor. Bunların birincisi BB kremdi benim icin. Şimdi size bu urunleri ve kullanım durumlarını sergileyeceğim.
Coğunlula az giyilmiş ya da hic giyilmemiş urunlerimi de buraya koyuyorum. Buraya koyamadığım bazı urunlere profilimdeki fotoğraf albumumden ulaşabilirsiniz

link: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/ikinci-el-urunlerim.37148/

Gumuş severler ozelden ulaşabilir. Elimde kolye ucu, bileklik mevcuttur.

Not: Urun guncellemelerini bu sayfada yapacağım. İleriki sayfalara bakmanıza gerek yok

Oriflame Amber Elixir Parfum
gecen hafta geldi katalog kokusunu beğenmiştim fakat bana hic yakışmadı.
1 kez sıktım sadece, fiyatı 35 tl.

Flormar ruj
Sağdaki renk cok hoşuma gitti fakat daha sonra kendime hic yakıştıramadım.
Sayısını bilmiyorum ama cok az kullanıldılar. Kullandığım yerini narin bir şekilde ince tabaka halinde kestim.
Hijyen konusunda hic korkunuz olmasın. Fiyatı 10 tl

Avon 4lu far
İclerinde en cok kullanılmış olan urun budur. Renkleri cok baskın değil kolay gunluk kullanım icin ideal bir far. Hala fazlacası duruyor. Mavi ve acık rengi kullandım genel olarak. Fiyatı 8 tl

Diadermine BB krem
Hayır sen makyaj yapmıyorsun BB krem senin neyine
Meraklandım o kadar para verdim aldım sonrasında hic bana gore olmadığını anladım. 1 sene olmuştur alalı ama %95i doludur cunku 5den fazla kullanmadım.
Orta-koyu ton esmerler icin idealmiş. Fiyatı 10 tl​

Nivea besleyici gunluk bakım kremi
Yanlış kremi almışım sonra şehir değiştirdim elimde kaldı. İlk acan siz olacaksınız. Fiyatı 15 tl

Flormar ikili allık, Flormar far
Allık biraz kullanıldı ama hafif simli olduğu icin daha cok gece cıktığımda duğunde nişandyaktif kullandığım bir urun değildi. Şeftali tonlarında esmerlere cok yakıştığını duşunduğum bir renk.
Fiyatı 15 tl

Yeşil tonlarında farın sadece acık rengi bir iki defa kullanıldı, onun altındaki yeşili de sadece denedim. Diğerleri dokunulmamış halde duruyor. Fiyatı 5 tl

Veet tuy dokucu krem
Deneme amaclı aldım ikili niye aldım onu bilmiyorum insan denerken biraz sakin olur
Denedim ve kullanamadım . Kutu dışındakini denedim sadece diğerinin kutusunu acmadım bile.
Hic kullanılmamış olarak tek kutuyu gondereceğim. Fiyatı 10 tl
İkisini almak isterseniz 15 tl olur sadece kucuk bir bolgede deneme yaptım.

KYO My Friend Bikini altı 40 beden
Neden sadece alt derseniz ustunu ve altını yanlış vermişler, ustu giydim siyah kenarları altıyla aynı desende straplezdi. ust 38 alt 40 almışım sonra farkettim bir kez giydim farkında olmadığım icin. Cok guzel yıkayıp gondereceğim. Yandan bağcıklı olduğu icin ayarlanabiliyor ama bana buyuk oldu
fiyatı 10 tl

80 beden dolgulu sutyen
Dolgulu kulanamadığım icin hic giymedim etiketi de duruyor zaten. İc giyimde hijyene onem veririm o yuzden kullandığım bir şeyi başka birine veremem
fiyatı 10 tl

Cicekli capraz canta 20 tl
Cuzdanlar 10'ar tl

Cantalar 10'ar tl

Avon saat
sadece 3 kez takılmıştır. Hala pili var ve calışır durumda. Ama pili bitmesin diye cıkardığım her saati durduruyorum. Cok az kullandığım icin pili uzun sure gidecektir diye duşunuyorum. Fiyatı 20 tl

Leopar desenli babet
Flodan alındı 38 numara az kullanılmıştır. Rengi hoşuma gitmişti ama leopar deseni peki kullanmak istemedim 3 kez giydim kısa sureli olarak. fiyatı 15 tl

37 numara saten ayakkabı
Mezuniyetim icin alındı. Altından da belli olmak uzere kapalı alanda birkac saat giydim. Başka kullanabileceğim bir yer olmadığı icin satıyorum. Fiyatı 30 tl

Arow 37 numara dolgu topuk
Bir hevesle topuklu ayakkabı alayım dedim rahat olması dolayısıyla bunu cok beğendim haki rengi arow markadır. Hatta o kadar beğendim ki 37 numarada tek kalmıştı. Farkettiyseniz sağ ayak fiyonk ucundan birinde metal yok. Ona rağmen almıştım ama 2 kez giyebildim. Fiyatı 35 tl

Batik etek 40 beden
Eteği Cok Beğendim Tek Urun Kalmıştı Bir Duğmesi Eksik Olmasına Rağmen Aldım Ama Bedeni Biraz Buyuk Olduğu Icin Hic Kullanmadım.
Fiyatı 20 tl

Kompedan 38 beden
Kompedandan Almıştım Bacaklarım Uzun Olduğu Icin Rahat Adım Atamadım. Bir Kez Giydim Rengi Cok Tatlı Once Kestirmeyi Duşundum Ama Modelini Bozmak Istemedim.
Fiyatı 15 tl

Mavi 28 beden buz mavisi kot
Kuzenime bol olmuş, bana verdi giymem icin.. Pacası bana 1 cm kısa olduğu icin ben de giyemiyorum. Aslında farkedilmiyor diyorlar ama rahatsız oldum. Az kullanılmıştır. benim boy 175 cm, 2 cm falan kısa sanırım ilgilenen olursa olcerm fiyatı 20 tl

Koyu mavi ispanyol paca kot
Aynı şekilde boy sorun olduğu icin giyemiyorum. (not: boyum 175cm)
Fiyatı 15 tl

Sutlu kahve Sarar 38 beden etek
Hic giymedim sarar outletten almıştım onu ve arkası aynı şekilde yırtmaclı ama benim bu tarz giyimler kullanabileceğim bir yer yok o yuzden satıyorum. Fiyatı 15 tl

Siyah sarar 36 beden etek
Yukarıdakiyle aynı sebepten satıyorum.. 36 ve 38 beden arasında buyuk fark yoktur ikisi de bana iyi oluyor. ilgilenen olursa belini olcerim. Hic giyilmemiştir. Fiyatı 15 tl

Leke L beden kot etek
Bir iki defa tatildeyken havuz kenarında giydim. Cok az kullanıldı. Fiyatı 15 tl

42 beden mini etek
Arka duğmelerinden ikisi duşmuştur.
fiyatı 7 tl

38 beden Cizgili yazlık elbise
Kumaşı penye değil, farklı bir kumaşı var ama kumaşlardan anlamıyorum pek. Elbise giyemediğim icin kullanamadım. İlk aldığımda yakasını biraz actırdım hoşuma gitmemişti boyle daha guzel oldu. Ama sadece 2 kez kullandım. Fiyatı 25 tl

S beden loft elbise
Elbise kullanmadığım icin cok fazla giyemedim. fiyatı 15 tl