Merhaba, Arkadaşlar.
Ben Asus'un N56VZ-S4299H modelini kullanmaktayım. Yaklaşık 1 hafta once iAtkos Mountain Lion 10.7.2 kurulumu 20-30 arası denedim ama bir turlu kuramadım surekli tam kuruluyor acılırken power butonu geliyor ve arka planda hatalar var. Power butonunun uzerinde "hold" falan yazıyordu uzun sureli basın gibi birşeyler tam hatırlayamıyorum. Neyse ben masaustu pcme L2 kurmuştum internet ayarını yapamadım diye windows 7ye donmuştum. Acaba laptopuma kurulur mu diye l2yi laptopuma kurmaya calıştım fakat ondada kurulum hic başlamadı tam l2 logo geliyor oyle saatlerce bekliyor. Biraz once PC'ye Mac Kurma Rehberi - Unibeast ile Mountain Lion 10.8.5 Kurulumu videosuna denk geldim ve acaba anakartım işlemcim uyumlu mu? diye bir sorayım burada dedim.
Onemli bir nokta. Arkadaşlar virtualbox ile sanal olarak ml2 kuramıyorum tam son 4dk kaldı diyor 5-10 dk bekliyor ve yukleme başarısız oldu diyor? Neyden kaynalanıyor bilmiyorum ama anakartı AHCI yapmadığımdan mı oluyor?
Ekliyorum: Anakartımdan AHCI yaptıktan sonra windows 7 acılmıyor tam logo yukleniyor pat diye kapanıyor ve başlatma secenekleri geliyor windowsu normal başlat deyincede guvenli modda başlat deyincede pat diye kapanıyor. AHCIyi IDE yapınce gayet normal acılıyor ama olmuyor nden olabilir?
Notebook Ozelliklerim:
Notebook Markası:Asusİşlemci Markası:Intelİşlemci Modeli:3. nesil Intel® Core™ i7-3630M dort cekirdekli işlemciİşlemci Tipi:Intel Core i7İşlemci Hızı:İ7-3630QM - 2.4 GHz Turbo Boost ile 3.4 GHz'ye kadarİşlemci Cache:6 MBEkran Boyutu:15.6Ekran Tipi:Full HD(LED)Ekran Cozunurluğu:1920x1080Ekran Kartı:NvidiaEkran Kartı Belleği:Paylaşımsız, 2 GBGrafik İşlemcisi:NVIDIA GeForce GT 650M 128Bit / İntel HD 4000 2GBHDMI:1 HDMI bağlantı noktasıSistem Belleği:8GBBellek Tipi:1600 MHZ DDR3Max Bellek:16 GBDisk Kapasitesi:1 TBDisk Hızı:5400 RPMOptik Surucu:DVD±RWEthernet:Gigabit Ethernet LANWireless:802.11b/g/nBluetooth:Bluetooth 4.0 + HSUsb Portu:4 x USB 3.0Video Portu:15 pinli VGA video konnektoruKlavye:Arkadan aydınlatmalı Numerik TR Q KlavyeHoparlor:ASUS exclusive / SonicMaster TechnologyKart Okuyucu:6-in-1 card reader (SD/SDHC/MMC/MS/MS-pro/xD)Kamera:Tumleşik Full HD kamera ve MikrofonParmak İzi Okuyucu:YokTouchpad:Cok Fonksiyonlu Touch PadUzaktan Kumanda:Yok3G:Yokİşletim Sistemi (Yazılım):Windows 8 / 64 BitPaket İceriği:Notebook/Adaptor/PilPil Teknolojisi:6-cell Li-lon PilNotebook Ağırlığı:2.70 Kg
Ozellikler bunlar. Şu an Windows 7 Professional 64 Bit yuklu.
Asus N56VZ-S4299H - Unibeast ile Mountain Lion 10.8.5 Donanım Uyumluluğu?
MacOS0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- işletim Sistemleri
- MacOS
- Asus N56VZ-S4299H - Unibeast ile Mountain Lion 10.8.5 Donanım Uyumluluğu?