merhaba...oğluşum 5,5aylık.oksuruk kesilmeyince doktora gittik.bronşlarda daralma olunca oksuruk olur normal dedi.hırıltıda vardı ateşte((antbiyotik yazıcam mecbur dedi.zinnat yazdı.aeş duşurucu ibuprofen cinsi bir şurup icir dedi.bide ventolin verdi...ama ilaclaa başaldıktan sonra ishalde başladı..zavallım 6-7kez yapıyo ..doktorunu aradm.antibiyotik ishal yapar rengi nasıl kac kez yapıyo faln dedi.sarı renk 6-7kez dedim bayağı yapıyomuş olmazsa isahali baskılayıcı toz vereyim dedi..tmm dedim aldım.dun başladık.inş gecer ama gecmezse diye korkuyorum..hala hrıltılı nefes alıyo.cok oksuruyo..ishalde o tozu ictikten sonra yeşile dondu.neden acaba?sizlerde sorun yaşayan oldumu boyel?nasıl gecti?su,tuz,şeker karışımı verdinzm?doktorum bişey demedibunla ilgl ama yeşil renk değlse sorun dedğil dediğne gore gerekeck galiba bu karışım ufff moralim cok bozuk(( :sinifsinif:
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.