Arkadaşlar benim oğlum bir hafta sonra 7 aylık olacak.Kakamızda pek azalma olmadı hala gunde 4-5 kere kaka yapıyor.ilk aylarda her emmeden sonra yapıyordu normal, zamanla azalır dediler ama olmadı.ilk 6 ay sadece anne sutu aldı hatta hala anne sutu alıyor ek gıdaları istemiyor.doktor kesinlikle zorlamıcaksın yoksa tiksinir hic yemez dedi.gunde sadece 1 oğun elma puresi veriyorum bazende ıhlamur icine bebe biskuvisi peynir ... karışımı veriyorum.Neyse asıl derdim şu oğlum 2 aydır ayda 150-200 gr anca alıyor.İlk 4 ay ayda 1 kilo aldı 5. ayında 600 gr.son iki ayda da ancak 200 gr alıyor.Cok kaka yaptığı icin kilo almadığı sutumun yaramadığını soyluyorlar.Sizce boyle bi orantı var mı?(hatta kayınvalidem sutumun bebişime cok yağlı geldiğini bu yuzden cok kaka yaptığını soyluyor) Genelde arkadaşların bebekleri 2 aydan sonra gunde 1 hatta 4-5 gunde 1 yapmaya başlamış.Anlamadım gitti.Doktora goturuyorum normal diyor.Cocuk doktoru olmakta kolay.Ne desen ya diş ya da gaza bağlıyorlar bunu dışındaki durumlara da normal diyip gonderiyorlar)benimle aynı durumda olan var mı?bilmiyorumkismile