Bebek Beslenmesi Bebeğimi nasıl beslemeliyim?
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi Bebeğimi nasıl beslemeliyim?
-
01-10-2022, 17:41:40Merhaba anneler benim 5 ay 10 gunluk bi bebeğim var 7,300 gr kilosu benim sorunum nasıl besleyeceğimi bilmiyorum.şimdiye kadar sadece anne sutu verdim calıştığım icin sut sağıp bırakıyordum annem bakıyordu ve işten gec cıktığım zamanlar gunluk 100 ml takviye aptamil veriyorduk. son zamanlarda eskisi kadar sut gelmemeye başladı yani sağdığım sut miktarı cok azaldı.işyerimde de pek mutlu olmadığım icin ayrılmaya karar verdim. şimdi bebeğimi her an emzirebilirm ama benim kızım memeyi 5-10 dk emip bırakıyor bazen mutlu bırakıyo bazen aglayıp huysuz oluyo sutumun yetip yetmediğini anlayamıyorum. dr. anne sutune devam dedi ama gunluk 1000ml civarı sut verebildiğimi sanmıyorum huysuzlandığında aptamil devam sutunu takviye olarak kullanıyorum elma suyu ve bazen havuc patates pirinc puresi yarım cay bardağı veriyorum korkarak ya sindiremezse diye birde memeyi ağlayarak bırakıp da aptamili verdiğimde kana kana iciyor memeden kesilsin istemiyorum ama bırakmasın diye de zorla ağlata ağlata veremem ki bilmiyorumkismile bir de beslenme programı olan varsa ve yazabilirse cok sevinirim 5 ay icin bebeğim duzenli saatlerde beslenirse sindirim ve dolaşım sisteminin daha rahat edeceğini duşunuyorum şimdiden teşekkurler kaydirigubbakcemile5