18 mayıs 2010 tarihinde kızımı kucağıma aldım.

aslında 21 mayıs gunune gore planlanmıştı herşey doktor kontrolune gittiğim gun tansiyonum cok yuksekti bu sebepten dolayı bebeğim zaten az kilo alıyodu doktorum seni ve bebeği riske ataman yarın alıyoruz bebeği dedi ben ne yapacağımı şaşırdım henuz kendimi hazırlamamıştım bile daha 4 gunum vardı nede olsa tabiki cok heycanlıydım apar topar muayneden cıktım eksiklerimi aldım ve evin yolunu tuttum ailelere haber verildi arkadaşlara. Sabah olmuyo bir turlu heycandan neyse sabah 8 de yola cıktık birde nezle oldum hapşır hapşır 09:30 da genel anestezi ile ameliyata gireceğimi duşunuıken nezle olman nedeniyle seni bayıltmıycam spinal yapıcam burnun tıkalı sorun olabilir dedi tamam dedim ama kafamdan bin birturlu şey geciyo biliyorum ki spinalin baş ağrısı yan etkisi var, ya bende de olursa endişesne kapıldım. yeşil bir onluk giydirip beni sedyeye aldılar ameliyathanenin yolunu tuttuk heycandan lenslerimi gozlerimden cıkarmayı unuttum ameliyathanenin kapısında aklıma geldi bağırıyorum gozlerimde lens var diye birşey olmaz bağıltmıycaz dediler iyi dedim anestezi doktoru geldi hic korkma canın hic acımıycak dedi one eğilmemi istedi ve sinek ısırıyı gibi bir acı hissettim hemen bacaklarımda bir sıcaklık hissettim ayağını kaldır dediler tabi kaldıramamışım ama ben biraz kaldırdıyımı duşunerek panik oldum hic korkma dedi ağrı hissetmeyeceksin ama harekleri hissedebilirsin dediler doktorum geldi başlıyoruz dedi beni başımda sakinleştirip konuşturmaya calışıyorlar dikkatimi oraya vermeyeyim diye ben konuşuyorum ama aklım orda tabi şimdi bebeği cıkarmak icin karnına bastırıcak dedi ve kucuk kızım cığlıklarıyla doğdu ALLAHIM sana cok şukur kızımı cok merak ediyordum hemşire teyzesi onu temizliyordu ve yanıma getirdiler kuzumu cok tatlıydı bu benimmiydi allahım dedim....

Kızım şuan 7 gunluk spinal nedeniyle baş ağrımda olmadı iyikide genel anestezi olmamşım diyorum cok guzel bir duygu ALLAH isteyen herkese nasip etsin