Bebeğim şu an 2.5 aylık.5.380 kg ve 62 cm boyunda.Gunduzleri emzirdikten sonra en fazla 2 saat uyuyor bazen 45 dak da uyanıyor.En ufak sesle irkiliyor.Yaz sıcağında camları acmaya bile korkuyoruz.Tracy nin atıştırmacı bebek dediği durumu yaşadığımızı sanıyorum.Bebeğimi 3 saatten once emzirmemeye calışıyorsam da emzikle muzikle pışt pışla ve oyunla oyaladığımda nadiren kendiliğinden uykuya dalabiliyor.Bazen biberonu, memeyi,emziği kucağı dışarıda gezmeyi hicbirşeyi istemiyor surekli bir ağlama krizine kapılıyor. Bu krizi yorgunluktan uykuya dalana dek aşamıyoruz.Gaz olduğunu duşunduk ama tam olarak emin değiliz. Sonrasında ise meme almakta zorlanıyor.Emmek istemiyor ya da biberonla biraz emzirdikten sonra sakinleşip meme alabiliyor.Memeyi cok az(1-2 dak emdikten sonra ) gulucukler atmaya oyun oynamaya başlıyor. Emzirmek icin dikkatini memeye cekmekte zorlanıyorum. Her iki memeyi de ememiyor.Birini ancak 10 dak emiyor sonra ya uykuya dalıyor ya da oyun istiyor.Geceleri 11 civarı emip sabah 5 e kadar uyuyabiliyor. Bizim problemimiz gunduz uykusunun neredeyse hic denebilecek kadar az olması . Ne zaman uyanacağını bilemediğimden ev işlerini ya da gunluk rutinlerimi organize etmekte zorlanıyorum.Yardım lutfen