merhaba
5 aylik bir oglum ve 6 yasinda bir kizim var. kizimi bi takim sorunlardan dolayi ilk 10 gun sadece mama daha sonra mama+ anne sutuyle beslemistim ve sutum olmadigi halde 21 ay emdi cok fazla memeye duskundu bu bebegimde herseyin mukemmel olucagini saniyordum artik tecrubeliyim ya:benneyaptımki ilk dogdugu gibi emzirmeme (premature dogdugu halde cok guclu emme refleksi vardi)ve her turlu kurala uymama ragmen (beslenme emzirme pozisyonu vs)bundada mama takviyesiyle emziriyorum ama yaklasik 1 hafta 10 gundur once emme surelerini azaltti simdi ise gunduz uyanikken hic emmiyor 1 aydir ek gidaya basladik biberonu 4 aylikken birakmisti ama simdi biraz biraz iciyor. sadece uykuya geciste yada uyku arasinda ve gece emzirebiliyorum ama isin kotu tarafi gece sutum hep bol olurdu hatta oglene kadar o sutle idare ederdim simdi sutum iyice azaldi geceleride yetmiyor sik sik kalkmaya basladi acliktan. bende aman yeterki emsin diye sik sik gece emziriyorum. kafam cok karisik pompayla sutunu arttiranlari okudum bende hem medela elektrikli hemde avent manuel pompa var ama anlamiyorum sagiyorum sagiyorum dogru duzgun sut cikmiyor 5-10 ml en fazla hatta bu sabah sagdim sadece 1 ml falan cikti
deneyimlerinize cok ihtiyacim var moralim cok bozuk sutum azalmasin diye ustelik oruc bile tutmuyorum herseyi bebegim icin yapiyorum ama olmuyor
sut cikmasada sutumu sagmaya devam etsem acaba sutum artarmi? yoksa pompayla ilgili bir sorunmu anlamadim en azindan sagip anne sutu alsin. baska pompami alsam acaba? bazen pompayla sagiyorum bisey cikmiyor ama elimle saginca 5-10 ml cikiyor
boyle emmeyi birakan bebege tekrar emzirebilen varmi acaba ac birakmayi deniyorum ama olmuyor su anda ac ac uyuyor yine de emmedi
simdiden cevap yazan tum arkadaslara cok tesekkur ederim deneyimlerinize ihtiyacim varsenağlama
Bebek Beslenmesi meme emmeme ve sut sagma hakkinda lutfen yardim edin
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi meme emmeme ve sut sagma hakkinda lutfen yardim edin