Sistem geri yukleme başarıyla tamamlanmadı hatası
Windows 80 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- işletim Sistemleri
- Windows 8
- Sistem geri yukleme başarıyla tamamlanmadı hatası
-
01-10-2022, 14:17:36Masaustu bilgisayarım Windows 7. Her actığım zaman acılmıyor siyah ekranda kalıyor en başta hani Windows'u normal olarak başlat ekranı var ya orada başlangıc onarmayı başlat seceneğiyle birlikte duruyor. Başlangıc onarmayı başlata tıklıyorum sonra işte sistem geri yuklemeyi deniyorum veya diğer SFC komutları falan SFC olmuyor diğer komutlar işe yaramıyor. Ne sorunu olabilir acaba harddiskinde bir sorun olabilir mi? İnternette oyle diyorlardı ama. Ağdan goruntu bul var ya kurtarma secenekleri midir nedir sistem geri yuklemeyi yaptığımız yer hani başlangıc onarmaya tıklayınca, oradan ağdan goruntu bul deyip C diskine girebiliyorum ama masaustu gozukmuyor. Format at derseniz icinde cok miktarda onemli dosyam var gitmesini istemiyorum o yuzden harddiskde falan bir sorun varsa eğer benim harddiski onarma imkanım var mı? Mumkunse para vermek istemiyorum bilgisayarcıya. Bu arada onemli dosyaların coğu da masaustunde o yuzden masaustu gozukmediği icin format atmak istemiyorum.