Arkadaşlar 38 gunluk bir bebeğim var ve sarılığımız hala gecmedi... anne sutu sarrılığı olduğu icin uzuyormuş ve 10 gun falan once sarılığımız biraz arttğı icin mama takviyesine gectik gunde 3 kez 20cc lik mama veriyordum toplamda 2 gun verdim ama bebekte kabızlığa yol actı... bebeğim ıkına ıkına zorla yaptı kakasını ve o zaman tahriş olmuş poposu... o gunden sonra kendi kakasını yapmıyor... kulak cubuğuna zeytinyağına bandırıp pamuklu kısmını zorlamadan sokuyorum iceriye oyle yapıyor kakasını... gunde 2 kez yapıyorum bu işlemi.. yapmazsam ağlıyor hep... aslında cok da yapmak istemiyorum ama bebeğimi oyle gorunde gene yapıyorum..
doktora gittik ve doktor az tahriş var kakasını yaparken canı yandığından yapmıyordur dedi ve hametan adlı kremi verdi bundan sur dedi 2 gundur o kremi kullanıyorum... hala kendi yapmıyor... lutfen yardım edin.. ne yapmam gerekli..
1 ayda toplam 950 gram kilo aldı... acaba artık sutum mu yetersiz gelmeye başladı bebek de gunduzleri yarım saatte bir uyanıyor ama geceleri deliksiz uyuyor ve sadece gunduzleri 2 kez 1.5 saat deliksiz uyuyor gunduzleri surekli emmek istiyor... doymayan bebek kakasını yapmazmış diye duydum kafam cok karıştı.. lutfen bana yol gosterin