merhabalar....23 aylık ikizlerim var 8 nisanda 2 yaşımızda olacağız....
cok hareketli olduklarından 8 aylıkken buyuyen yatakların son kademesinden bile bacaklarını sarkıtıyolardı....eşimde biz uyurken kalkarlar atlarlar dedi...kaldırdı...sonra park yatak aldık....onunlada 15 aya kadar rahat yattık sonra baktım surekli kalkıyolar....bide eşimin iş seyhatelerinden dolayı biri ile ben yatıyordum biri ile annem yatıyordu...tabi boyle olunca bizle yatamayada alıştılar...eve geliyoruz park yatakta yattıklarında surekli kalkıyolardı....biri uyanıncada diğeride kalkıyordu gece zorluyordu bizi..bende bir aytağı yatak odamıza aldım ...diğer oğlumu odasında yerde yatırmaya başladım...yerde yatan oğlum cok guzel uyuyordu...hic kalkmadan..diğer oğlumun gece cok sut icmesinden gaz problemi oluyor bizimle yatıyordu....sonucc....bu sene kışın hepberaber yattık....evimizde yatak odamızda kuf sorunu oldu...benim alerjim olduğundan cocuğumun biri ile ben yerde yattım babamızda diğeri ile kanepede ....boylelikle bizle yatamaya alıştılar....gece uyansın ayrı bi yerdeysem ağlayarak yanıma geliyolar...şimdi evimizi taşıyoruz..yeni evimde cocuk odası ve yatak odası karşılıklı....inş. yatarlar...bide kanepede yatınca duşuyolar...yerdede ikisi birarada yatmıyor....normal yatak alsamda duşecekler...nasıl yapacağız ??? biraz daha buyusunler...ranza tarzı bişey istiyoruz..odamız kucuk olduğundan bazalı yatak olursa cok yer kalmaz diye....
boyle sorunu olanlar nasıl cozum buldunuz soylermisiniz???cok uzun tuttum kusuruma bakmayın arkadaşlar
ikizlerimden ayrı yatamıyorum???
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- ikizlerimden ayrı yatamıyorum???