Merhaba kızlar biraz beklettik sizleri de ama anca yazabiliyorum
Biliyorsunuz bizim oğlan bir turlu doğum kanalına inmemişti, doktora git gel git gel artık doktorumunda canı sıkıldı ve 40 hafta dolunca eğer hala bir değişiklik yoksa doğurtacağız seni demişti ve 2 ocak cuma sabahına kadar oğlumla bana musade verdi. O zamana kadar normal doğmaz ise cuma sabahı hastaneye gel demişti, doktorum da en başından beri normal doğum diyordu ısrarla, hatta eşim dr bey sezaryan olsa falan gibi laflar ettiğinde kesinlikle olmaz diyordu herşey normal ne diye sezaryan yapalım diyordu, neyse cuma sabahına kadar her gun ha doğdu ha doğacak 3 gun kaldı 1 gun kaldı diye diye vakit doldu, benimde umidim her gecen gunde azaldı ve psikolojim bozulmaya başladı cunku en başından beri cok istiyordum normal doğum yapmayı ve cuma sabahı hayal kırıklığı ile uyandım cunku normal doğum icin şansım kalmamıştı artık, hazırlandık ve annem, kayınvaldem, eşim ve ben hastaneye doğru yola cıktık, yolda bile hala umit ediyordum suyum gelir belki diye tabi gelmedi , neyse hastaneye gittik hemen beni odaya aldılar nst ye bağladılar tık yok kan aldılar sonra dr geldi ve dedi ki sezaryana alıyoruz dedi, gunumuz doldu bebeğimiz buyudu ikinizi de riske atamayız dedi bende tamam dedim tabiki nasıl hissettiğimi sordu bende normal olmadığı icin moralim bozuk dedim, dr bozma moralini falan dedi neyse beni giydirdiler sedyeye aldılar ameliyathaneye goturduler, eşimle annem başucumda asansor kapısına kadar geldiler sadece annemi opebildim , cok tuhaf duygular icindeydim anlatması cok zor, korku endişe karmakarışık, ameliyathanede bir suru gorevli vardı etrafımda,bir dr geldi ben anestezi uzmanı prof. dr......dedi adını bile hatırlamıyorum bana kendini tanıttı icim rahatladı ne yalan soyliyim anestezist prof diye hep deniliyor ya anestezi uzmanının iyi olması gerek diye neyse bana iğne mi yaptılar ne yaptılar onu bile hatırlamıyorum tavandaki ameliyathanelerde olan yuvarlak lambalar olur ya onlara bakarken dua etmeye başladım, doğum sırasında tum dualar kabul olurmuş ya o yuzden anneme dua ettim , oğlumun eşimin ailemin sağlıklı olması icin dua ettim sonra uyumuşum gerisini hatırlamıyorum uyumam 2 dk bile surmedi dualarımı bile edemedim yani ) Saat 09.30 u geciyordu uyuduğumda sonra uyandım gozumu actım saat 10:18 ve gozlerim kararık etrafımda yankılanan sesler daha da belirginleşmeye başlıyor ve ben ağlamaklı inliyorum canım yanıyoooor, fatih bey nerdeee ( doktorumun adı ), annem nerdeee, eşim nerdee, bebeğim nerdeee diye ama canım yanıyor diye cok soylenmişim doktorum sonradan bana canın ne tatlıymış meğer senin muayenelerde hic oyle değildin aslında dedi, sonra beni yukarı sedye ile odaya cıkardılar annemle eşim başımda hemen geldiler yanıma, bebeğim nerde diye ağlıyordum eşimle annem ağlama getiriyorlar şimdi cok tatlı cok guzel maşallah tombiş sarı kafalı bir şey dediler tam o sırada oğlum geldi bir baktım ki muhteşem bir şey dunyada onun kadar guzel başka hicbir şey gormedim tamamen allahın mucizesi hediyesi bana , yanıma yatırdılar optum hemen, ağlamaya devam ettim kokladım cok guzel dedim durdum,sonra rahatladım sakinledim, yanımda beşiğe yatırdılar bakıştık birbirimize meleğimle sonra gelen giden ziyaretciler falan...
Sonuc olarak kızlar kendimi sezaryana hic hazırlamamış olmamın, moralimin bozuk ameliyata girmiş olmamın etkisi ameliyat sonrası beni kotu etkiledi, ağlamak yerine guluyor olabilirdim o anın daha cok zevkini cıkarabilirdim ama olsun yinede herşey yolunda ve sorunsuz gitti Allahıma şukurler olsun ki , ama doğum şeklinin onemi yokmuş meğerse onemli olan meleğinize kavuşmanız, cektiğim acılar 2 gun surdu o kadar ama herşeye değer
Oğlum 3870 gr 52 cm doğdu şişko bir şey cok tatlı sarı kafası var mink minik sacları var şu an uyuyor surekli emmek istiyor memeye yapışık hayat geciricez gibi geliyor bana ama bakalım, dunyanın en guzel şeyi en guzel sevgisi bambaşka bir duygu annelik ona baktıkca icim gidiyor ona bir şey olursa diye korkuyorum ilerde acı cekerse diye korkuyorum allah tum bebeklerimizi korusun onlara sağlık versin mutluluk versin, allah isyeten herkesi evlat sahibi yapsın inşallah
Hepinizi cok opuyorum