Merhabalar;
Benim bir problemim var gerci bunu problem olarak gormeye yeni yeni başladım ama. Bilemiyorum. Benim şuan 6 aylık olan bir oğlum var. Oğlumu 26 ay hamile kalma cabaları ve 9 ay hamilelik derken 35 ay sonunda kucağıma aldım. 3 kez aşılama tedavisi gordum en son tup bebeğe karar verildiği ay hamile kaldım. Oğlumu doğduğu sabahtan itibaren yanımdan ayırmadım. Sabah akşam nefesini dinliyorum. Sanki ona birşey olacak gibi geliyor. Kucağımdan ayıramıyorum. Başkasına elletmiyorum. Bugun bir bayan cok sevdi oğluşumu ve sevmek icin kucağımdan almaya calıştı, optu filan. Cok sinirlendim, eve gelince 4-5 kez elini yuzunu yıkadım mikrop kapmasın diye. Sonrada bu saate kadar acaba bir yerine birşey batırmış mıdır? Hasta olur mu olur mu birşey olur mu diye dibindeyim. Bilmiyorum yaa...Bu arada işe başladım haftanın 3 gunu gitmek zorundayım maddi durumlardan. Bebeğime annem bakıyor. Ondan başka kimseye emanet edemiyorum cunku. Acaba bebeği olduğunda ilk boyle tepkiler veren oldu mu? Bu normal mi yoksa ben paranoyak mıyım? Kendimden şuphelenmeye başladım da.