başı uzucu ama sonu komik doğum oykumm
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- başı uzucu ama sonu komik doğum oykumm
-
01-10-2022, 09:59:22daha doğumuma biray var ama ben deli gibi doğum temizliği yapıorum eltim gorumcem falan bana erken die kızıolar bense buna engel olamıordum.sonra bigun eltimle oturuken ona dedimki haftaya doğum yaparsam şimdi cocuğum 3 gunluk olcak dedim oda bana kızdı ole alıştırma kendini sonra bu 1 ay gecmek bilmes dedi.eşimede aynı şeyi dedim oda bana sacmalama dedi. osabah doktora [Bgitmek icin uyandım ama icimde garip bi sezi vardı ne heycanlanıodum ne bişe doğum yapacağımdan emindim sanki ama hisettiğim duyguya isim koyamıodum kocam ayy bu sefer heycanlıyım buyudu ya artık falan derken ona tepki bile veremıodum.ve oan geldi cattı doktor beni ultrasona aldı ve yuzu deişti neyse bide kalp atışlarını dinleyelim dedi kalp atış sonuclarınıda aldık kesin emin olmuştu doktorumuz bebeğiniz 10 gundur gelişmıor ve kalp atışları cok duşuk sunı sancıyı bile kaldıramaz bugece yatış yapıoruz heran doğum yapabilirsin dedi.ama o an dunya başıma yıkılmıştı sanki ağladım ağladım cok kotuydu nese izin aldım eveime geldim son rutuşlarıda yapıp doğum cantamı alıp cıktım. bu arada odamı hazırlatmış doktorum hemen odama cıkıp yatışımı gercekleştirdim o gece gozlem altında sabah olmuştu ama nasıl oldu omrumun en zor gecesiydiiii . sabah ameliyat onluğumu giiydim lavaman yaptılar banada once tabe sonra ameliyata gitmek icin sedyeye yattım ama korkumu anlatamam eşim ananem beni ağlaya ağlaya uğrladılarr :a015: bende onlara yaşlı gozlerle veda ettim ve o ana kadar eşimi kesinlikle doğumda yanımda istemem dien ben eşiniz gelsin mi sorusuna deli gibi ewt demiştim ama gelemedi bulamadılar eşimi odaya girmiş neyse gittim ve sondamda takıldı narkozu genel yaptı bana doktorum ben onlara bırakmıştım ne isterseniz demiştimm.neyse bebişim 10 dak sonra onlara merhaba demiş ve 45 dak sonra benim gorunmemle macera başlamıştı.ben ameliyattan cıkar cıkmaz yarama 5 kiloluk bi kum torbası koymuşlar onun acısıyla allahımm coook aağrıımm vaarr die bağıra bağıra odama gelmişim eşimi tutmuşum nolur sole bunu kaldırsınlar cok acı verio demişim o sırada hemşirede ne konuşursa dikkate almayın hatırlamıcak ayılınca demiş su istemişim bide ben kalkcam kaldırın beni die bi tutrmuşum neyse kalkma merakımdan vazgecmişim her 20 dak bir anne doğurdum ben cocuğum cok gusel die annemi aramışım ( annem izmirde olduğu ve calıştığı icin ertesi gun gelebildi) ama cocuğu falan gorduğum yok benim goterin bana diomuşum bebişin burnuyla benim burnum deiomuş birbirine ben hala yaklaştırın goremıom dıomuşum halamın kızı aramış ayca kime benzıo cocuk demiş bende sana demişim eltim ayca o şaban deil demiş bende sana deil şaban a benzıo die kızmışım 1 sene once biten dizi icin buyuk yalanı izledimde geldim diomuşum ne alakaysa eşime diomuşum hamama gidip geldim diomuşum eşim hamamda naptınız aşkım dıomuş kızma ya bi abdest aldım dıomuşumm bunun gibi daha bi cok sacmalık sonra evime geldim ve tam o gundu eltim ve eşime dedimki ben size demedimmi benim oğlum haftaya bugun 3 gunluk olcak die dedim ve ikiside şok olmuşlardıı :1shok: ama ben cok mutluydum en azından sağlıklı bi şekilde bebişimi almıştım evimize bile gelmiştik 2.360 gr doğdu oğlumm canımm iyi ki doğurddumm :1hug: