SIFIR URUN - S bedenden XL bedene kadar olur. Altı lastiklidir. Cok şık duruyor. Sadece 10 TL
SIFIR URUN - Tozlu marka 36-38-40 bedene kadar full esner. Sadece 10 TL
S-M uyumlu full esnek cok kaliteli hırka. 10 TL
SIFIR URUN - Bershka marka S-M uyumlu esnek triko kazak. 10 TL
SIFIR URUN 36 38 40 bedene kadar esner cok şık sırtı fermuar detaylı kazak 15 TL
Sony Ericsson k850i cep telefonu. Kamerası flaşlıdır, 5.0 megapixel. Gercekten cok guzel fotoğraf cekimi var. Araştırabilirsiniz. Ekranı dokunmatiktir. 3g vardır. Ses kalitesi gayet iyidir. Hicbir sorunu yoktur. Tek ve son fiyat vereceğim fiyattır. Piyasada ikinci el fiyatlarını araştırabilirsiniz. 90 TL.
SIFIR URUN - S&M uyumlu straplez ya da askılı mayo. Askılarıyla yollıycam, iki turlu kullanılabiliyor. Esnek ve rahat urundur

Harika bir renk! Oxford tarzı bu ayakkabıları sadece 2 kez giydim. Dış kısmı silinebilir, yıkanabilir. Yıkayıp yollayacağım. 37 no sadece 10 TL
MANGO marka kaşe mont. Bu sezon 220 TL'ye aldım ancak uzun model kullanamadım. Has kaşedir, gercekten cok sıcak tutuyor. 36-38 uyumlu, belki olcu verirsem 40a da olabilir. Alan pişman olmaz, cok kaliteli. 80 TL
SIFIR URUN - Pahalıya alındı. Ancak annem kilo verince oyle kaldı. Boynu inci detaylıdır. Cok şık duruyor. Abiye tarz da kullanılabilir. 44-46-48 bedene kadar olur. Sadece 25 TL
Eldivenler sıfır. Krem rengi 5 TL, kahverengi suet tuylu 10 TL
SIFIR URUN - Kalın orgu kazak. Cok kaliteli. 42-44-46 bedene kadar olur. Cok şık duruyor, ustu boncuk işlemeli. 15 TL
38-40-42 bedene kadar esner. Sadece bir-iki kez giyildi. SIFIRDAN FARKSIZ. 10 TL
SIFIR URUN - 38-40 uyumlu kaşe blazer. Cok kaliteli. 10 TL
SIFIR URUN - 36&38 uyumlu, sırtı taş detaylı cok şık. Sadece 15 TL
Rayban birebir replika gozluk. Pazar mallarından değildir, 70 TL'ye aldım. Cam kalitesi cok iyidir. SIFIR URUN - 20 TL
Fondotenler - Avon olan sıfır buğday tene uygun 10 TL, lancome olan bronz tene uygun yarısı duruyor 5 TL, rapsodi iki kez kullanıldı bronz tene uygun 5 TL
SIFIR URUN - 42-44 UYUMLU BEYAZ KETEN PANTOLON SADECE 5 TL
Numarası kalmadığı icin ayağıma bir numara kucuk olanı aldım ama sıktı bu yuzden bir kere giydim. Cok şık duruyor. 36 no 10 TL