Windows 10 kullanıyorum ama denemek amaclı gectim. Deneyimlerim pek hoş olmadı. Yani 4 GB bellek ile neredeyse kasıyor. Bu yuzden eski duzenime Windows 8.1 surumune gecmeyi duşunuyorum.
Dun denedim ama başarısız oldum. Kurulum guzel gidiyordu ama hoş geldiniz yazısından sonra masaustu gelmesi gerekirken siyah ekran geldi ve imlec gozukuyordu. Sadece CTRL + Shift + delete yaparak ekrana girişi yaptım ve gorev yoneticisini acmaya calıştım ama nafile, yine aynısı. Sonra guvenli mod ile girip DDU ile suruculeri kaldırdım ama kaldırma işlemi biterken hata aldım. Surucu kaldırılamadı gibiydi, hatırlamıyorum net olarak. Sonra baktım bilgisayar ekran kartını gormuyor yani aygıt yoneticisi uzerinde hem harici (HD 8730M) hem de dahili (HD 4000) Microsoft goruntu bağdaştırıcısı olarak gozukuyordu. Intel'in sitesinde HD 4000W8 uygun surucusunu indirdim ve kuruluma başladım ama ne yazık ki yinee bir hatayla kurulumu yapmadı. Sonra duzeltebilmek adına tekrar Windows 10 kurdum. Ne yapmalıyım? Suruculer hakkında bu sorunlara rağmen gecmeli miyim? Cunku derslerim var ve Windows 10 yavaş kalıyor. Guvenli modda W8 cok seri calışıyor. Ben tekrar denemek istiyorum ama yine butun gunumu vermek istemiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Windows 8.1 suruculeri sıkıntı cıkarıyor
Windows 80 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- işletim Sistemleri
- Windows 8
- Windows 8.1 suruculeri sıkıntı cıkarıyor