Merhaba bayanlar sizi uzun zamandır takip ediyorum ne zaman basım sıkıssa bi sorum olsa hemen girip yazılarınızı okuyodum uye olmak bugune kısmetmiş bende 2li philips avent niplette mevcut birini hic kullanmadm diğerini de 1 hafta kullandım detaylı foto gonderebilir im birde angeltalk cihazım var bebek kalp atışı dinleme cihazı gercekten cok temiz yesyeni urunlerim bende bos bos duracagına satıp evime katkıta bulunmak istiyorum sıfırdan farkları yok İstanbul ici olursa elden urunleri deneyip bakıpda alabilirler kutulu bir şekilde vericem her şeyleri iclerindedir.

Ozellikleri:niplettenin

Duz veya ice donuk goğus ucları emzirmek isteyen kadınlar icin potansiyel bir sorun olabilir. İngiltere'nin onde gelen bir plastik cerrahı tarafından bulunan benzersiz ve devrim yaratan Niplette acısız ve kalıcı tedavi sağlar. Niplette goğus ucunu kucuk nazik bir cekişle yuksuk şeklindeki plastik kaba ceker. Birkac haftalık surekli kullanımla goğus ucu kalıcı olarak dışa donuk hale gelecektir. İdeal olarak Niplette hamile kalınmadan once kullanılmalıdır. Ancak goğsunuz cok hassas değilse, hamileliğin ilk 6 ayında da kalıcı bir duzelme sağlamak icin kullanılabilir. Bir başka alternatif ise Niplette'yi doğumdan birkac gun sonra sadece her emzirme oncesi birkac dakikalığına kullanmaktır. Bu goğus ucunun dışarı cekilmesini ve bebeğinizin goğus ucunuzu daha kolay yakalamasını boylece emzirmenin duzenlenmesini sağlayacaktır. Sutunuz tamamen geldiğinde Niplette calışmayacaktır. Ancak bu zamana kadar artık bebeğiniz goğus ucunu yakalamaya ve kendine doğru cekmeye alışacaktır. Kalıcı estetik duzeltme emzirme donemi bittikten sonra yapılabilir.

Aldığı Oduller: Mother & Baby Award for Excellence
Kalite Belgeleri: CE, 1. Sınıf Medikal Urun kayıtlı, 2002/72/EEC, EN71 blm3

Paket iceriği; 1 adet Niplette/ 2 adet Ultra Konfor Kullan At Goğus Pedi

Urun uyarısı: Meme ucunun ice donukluğu doğuştan değil de son zamanlarda meydana gelmişse Niplette kullanılmadan once derhal bir doktor ile goruşulmelidir.

Markanın Ait Olduğu Ulke: İngiltere Angeltalk ozellikleri
*Angelsounds"la henuz doğmamış bebeğinizin, 12. - 14. Haftadan itibaren

( hamileliğinin 10.haftasından itibaren de duyduğunu soyleyen kullanıcılarımız mevcuttur)

ilk hareketlerini, kalp atışlarını hıckırıklarını, tekmelemelerini hatta yemek kordonundan gecen

besinlerin sesini hastane ortamı olmadan evinizin rahatlığında emniyetli bir şekilde sesleri artıran

ozelliği ile dinleyebilirsiniz. Bu muhteşem ve mucizevi sesler sizi

doğacak cocuğunuza daha cok yakınlaştırır.