Mango kırmızı İspanyol paca kot 36 bedene uygundur. Hic kullanılmaya fırsat gelmedi
Eki Goruntule 1681457

Eki Goruntule 1681459

Sıfır kısa bot. İci cok cok sıcak tutan bir kurke sahiptir

Pantolon 36 bedene uyar. Kazak standart. Kazak hic giyilmedi

Zara yeşil kot. Dar paca. Pacada fermuar vardır. Yeşili cok guzeldir tam belli olmuyor. 34-36 bedene uyar.

orijinal otto Kern. Hafif ciceksi kokusu var. Hediye geldi kullanmadım

Orijinal Prada. Kullanmadım hediye geldi yeni

Eki Goruntule 1668618 Altın kaplama yuzuk. Kullanmadım. Eşim almış ydışından. 3 tane farklı farklı. Bunu kullanmaya fırsat kalmadı pek

Eki Goruntule 1668781 Kusursuz Cok Şık. Vero Cuoıo. Orijinal

36-38 bedene uyar

Ayakkabı 40 no. Elbise giyilmemiştir.

Kendinden şallı kazak. Ben taytla ya da pantolonla giydim. Uzun cunku. Gorsele tayt pantolon koydum fikir versin diye. O da satılıktır. Kısa kollu kazak m ya da L giyenlere de olur. Ama uzun olmaz cok. Pantolon 36 beden

Kazak cok kalındır. 38-40 beden giyenlere uyar. Kışlık şort da cok kalındır. Muz corapla giyiyordum. O da 38-40 uyumlu

Krem rengi uzun kaban. İci yumuşacık kurklu. Dışı yağmur gecirmez. Kendinden atkılı. Yakasında kazak şeklinde yaka var. Fermuarı cekince atkı gibi oluyor. 38 beden yazıyor. 40 ken giymiştim

Roberta cavalli. Sıfır etiketi uzerinde. Cebi deri detaylı

Koton parfum kardeşim almış hediye. Hic kullanmadım (hafif ciceksi kokusu var ) loreal bronze %90 I duruyor. İkisi 30 tl
Eki Goruntule 1673327

iPad 2. Sorunsuz calışıyor. Cizik vs yoktur. Retina aldığım icin fazlalıktan satıyorum

S beden. Kumaşı kalitelidir
Dolabımı boşaltıyorum daha devamı gelecek

Kaban vs de var. Temizletip cekeceğim.