Evgor mobilya dan aldığım cocuk odası başıma bela oldu
İkinci El0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İkinci El
- Evgor mobilya dan aldığım cocuk odası başıma bela oldu
-
01-10-2022, 06:26:39Evgor mobilya dan internete beğendiğim bir cocuk odası takımı aldım . Ilk hafta calışma masası dağıldı. Yatak başlığı kırıldı Ray Dolap raylari problemli olduğundan surekli yerinden cıkıyor. Defalarca iade etmek istedim ama her seferinde gelip tamir edip bir şekilde beni ikna etmeyi başardılar. Son olarak iki dolap kapağı birden yerinden kurtulup uzerimize devrildi. Iki yaşına yeni basan oğlum altında kalmaktan son anda kurtuldu. Firma ile defalarca goruştum. Her seferinde aynı kişiyle tekrar konussam bile derdimi yeniden anlatmak durumunda kaldım. Bana garanti suresi dolduğu icin iade yada değişim yapamayacaklarini ancak cok haklı olduğumu soyleyip usta yolladim ar. Usta kırılan parcalari yapıştırıcı ile yapıştırıp ray kapakları yeniden takip sanki ray sistemini değiştirmiş gibi yaparak bana onayladigimi bildiren bir evrak imzalamaya kalktı. Velhasıl birkac başarısız goruşme daha yaptık. Sonunda bir şikayet sitesine derdimi yazdım. Bir hafta sonra arayıp urunu eğer istersem degistirebileceklerini soyleyerek elimde fotoğraf olup olmadığını sordular. O anda cocuğun derdine dustugumden aklıma gelmemişti. Olmadığını soylediğim musteri temsilcisi bir iki onay alması gerektiğini soyleyerek telefonu kapattı. . Birdaha ne arayan ne soran yok. Urunler son derece kalitesiz. Anladigim kadariyla tedarikci firmalara urettiriliyor. Satış sonrası hizmet diye birşey beklemeyin. Insanin gercekten Sabrini bitiriyorlar. Siz siz olun her durumda fotoğraf cekmeye hazır bekleyin. Ne olur ne olmaz.