Bilgisayarımı 4 ay once aldım. Tabii bu 4 ay surecinde bilgisayarı haşat ettim. 2 gundur bilgisayarda dolaşırken mavi ekran hataları, daha farklı hatalar, virusler, bilgisayarın icinden ( kasasından ) değişik sesler tespit ettim. Recep abinin " Windows 8 " kurun tavsiyesine uymak aklıma geldi boyle olaylar başıma gelince. Ancak Yerel Disk D'de 200 gb'ta yakın oyunum var. Coğu Origin ve Steam oyunları. Aralarında korsan oyunda var. Hayatım boyunca işletim sistemi değiştirmedim. Hic de format atmadım yani aynı şey.
Sorularım ve isteklerim:
1- Korsan oyunlar da dahil olmak uzere hicbir oyunumun silinmesini istemiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ? Oyunlarımın hepsi Yerel Disk D'de ve korsan oyunlarda virus var mı bilmiyorum ?
2- Windows 8.1'i internetten indirim korsan olarak kullanacağım. Bu olay işletim sisteminde bir performans eksiği ya da driver guncellemede sorunlar yaşatır mı bana ?
3- İşetim sisteminin nasıl kuracağım ? Şansız bir insanım kesin başıma boyle kotu şeyler gelir ama kurmaya kararlıyım.
4- Eğer bilgisayarımdaki oyunların hepsi giderse en azından steam ve origindeki oyunları direkt hicbir şey yapmadan yukleyebilir miyim ? Yani steamde dolaşıyordum ve " yedekle " tarzı şeyler goruyordum. Bu tarz işlemler yapmadan direkt silsem yani formatta gitse yeniden yuklenebilir mi ?
Windows 8.1 Nasıl Kuracağım ?
Windows 80 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- işletim Sistemleri
- Windows 8
- Windows 8.1 Nasıl Kuracağım ?