Buyrun alışverişe

Philips essentials hd7686/900damlamali filtre kahve yapma makinesi sıfır 150 tl. (SATILDI)
Philips hd2569 ekmek kızartma makinesi sıfır 80 tl.
Arcelik ekmekcim ekmek yapma makinesi bir kez kullanıldı 150 tl.
King sıfır mısır patlatma makinesi ve sıfır salata kurutucu ikisi 50 tl arkadaşlar. Ceyizime almıştım kutularını atıp dolaba yerleştirmiştim ancak hic kullanmadım urunleri. Sadece belirttiğim gibi ekmek yapma 1 kez kullanıldı Duşunen veya ilgilenen arkadaşlar olursa goruşelim.
platform ayakkabılar 10 tl, pembeli polaris 37 no diğer ikisi 38 no siyah suettir. kahverengi olan sadece evde giyildi. mis poem badiler 3 tl, başortulu namaz elbisesi 10 tl,
siyah cizgili tunik 5 tl. bedenler genelde s beden ama karışık olarak standart ve bir kac buyuk bedende mevcut
kıyafet bolumunden 50 tl ve uzerindeki alışverişlerde kargo bana ait.
mavi jeaans marka pantalonlar biri ispanyol biri boru paca araya hamilelik girmesi nedeniyle birkac kez giyildi yepyeni 20 tlden 34-36 bedene uygundur.şifon etek 3 tl, kot etek 5 tl, tavşanlı kazak 2 tl, en baştaki kırmızı elbise 5 tl, kırmızı hırka 3 tl, lcw mont 10 tl, ekru rengi xs beden mis poem ceket 7,5 tl, son 3 badi tane 2 tl fiyatlar cok uygun kacırmayın.
chicco liteway baston bebek arabası, bebek salıncağı ile takasa da acığım.