Siteyi 4-5 yıldır cok sıkı takip etmeme rağmen uye olmamıştım. Artık beni bunalıma sokacak kadar boğan bir durumu aşmak vesilesiyle de olsa bugun uye oldum.
Sorunum şu arkadaşlar:
Bir pazarlamacının gazıyla zaman icerisinde aldığım belki 20 koli tupperım var. Ancak ozel durumlarım nedeniyle belki ancak 1 veya 2 kolisini satabilmişimdir. Harcım olmayan boyle bir işe girdiğim icin cok pişmanım. Bu işe bağladığım para koymuyor da bu kadar eşyanın surekli evimde yer işgal ediyor olması ve surekli bana kendilerini hatırlatmaları cok koyuyor. Hepsini satabildiğim kadar hızlı satmak istiyorum ve bir daha gormek istemiyorum o derece yani. Sonuc olarak şu şekilde satmaya karar verdim.
istediğiniz urunlere ait (bu mesajı attığım 04 mayıs 2016 dan onceye ait) internetten bulduğunuz en ucuz fiyat linkini gonderin ve bana sipariş verin. Ben size bu fiyat uzerinden de %10 indirimle satacağım. 150 TL. ustu siparişlerinizde de kargoyu ben odeyeceğim. Elimde cok fazla parca olduğu ve bu işle uğraşmaya da cok vaktim olmadığı icin 50 TL.'nin altındaki siparişleri gonderemeyeceğim. Link bulmakla uğraşmak istemezseniz doğrudan fiyat da teklif edebilirsiniz. Urun ceşidi olarak da elimde hemen her ceşit urunden olduğunu tahmin ediyorum. Belki tek parca vardır ama mutlaka vardır. Herkese hayırlı olsun. Hepimizin mutlu olacağı bir alışveriş olur umarım

İlginiz icin hepinize şimdiden cok teşekkur ediyorum.