Merhaba, 10 gun once casper marka all in one PC aldım, uzerinde windows 8 yuklu, o zamandan bu zamana dek tum guncelleştirmeleri gercekleştirdim,8.1 haricinde. Makine aldığım ilk gununden mavi ekran hataları vermeye başladım muhtelif bicimlerde, coğunlukla "kmode_exception_not handled_cl.dll şeklinde yanılmıyorsam.
10 gunden bu yana abartısız, 25-30 kere mavi ekran hatası verdi, ve cihaz bu hatadan donduğu vakit yeniden başlayaıp aynı hatayı veya başka turden mavi ekran iceren hataları vermekte ısrarcı oldu, otomatik onarma moduna kendisini almasına rağmen.
Urunle birlikte verilen lisanslı windows 8 cd'sini taktığımda dahi cok kere sinir harbi yaşatan hatalar gosterdi, anlayacağınzı otomatik onarma mumkun olmadı ve cd'yi taktığımda da en fazla windowsu kur seceneği karşıma cıktı.
Bu hatalardan ise sebebini bilmediğim şekillerde kurtuldum kapatıp acarak pcyi, başka da bir şey denemedim, ama cokca kapatıp acarak. Şimdi uzun lafın kısası benim icin oldukca tatsızlık iceren bir kullanıcı deneyimi olmakta, garantiye versem yapacakları format atıp olmadı ustune 8.1' kurmak gibi şeyler olacak buyuk ihtimalle.
Zaten gonlumde yatan os windows 7 olduğundan, bu surumu icerisinde gomulu gelen windows 8 işletim sisteminin yerine kurabilir miyim, kurmak sitediğim lisanslı cd'de hp marka laptopumun cd'si.
Bu surecte herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım, garantiden cıkmış mı olur urun ve telafisi mumkun mudur cıktığı vakit de, goruşleriniz bekliyorum.
Bir de link olarak en son gecirdiğim badireden yine şans eseri masaustune donduğumde, aklıma gelem minidump dosyasını ilave ediyorum. Teşekkurler.
Minidump:
Dosya.tc - Ucretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
Casper All-in-One PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Hatası
Windows 80 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- işletim Sistemleri
- Windows 8
- Casper All-in-One PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Hatası