merhabalar, konuyu burdamı acmalıydım bilemedim ama yinede yazayım benimle aynı durumda olan anneler vardır belki. bende cok şukurki bir anneyim, ccuğumla ilgileneyim derken kendimi o kadar cok ihmal ediyorumki anlatamam ne yemek yemem doğru durust ne uyumam ne de kendime bakımım eşim bana cok kızıyorki her fırsatta bakımlı olmam konusunda beni uyarıyor. calısıyodum o zaman tabi daha bakımlıydım şimdi evdeyim bebeğime bakıyorum. bende tamam şimdi şunu yapacağım bunu yapacağım diyorum ama bir turlu beceremiyorum. eşimin bana soylediği sadece dısarı cıkarken ve gune giderken bakımlı guzel oluyosun diyor. istiyoki ben hergun evde dısarı cıkıyomuş gibi giyineyim suslenip pusleneyim. sağolsun git ne gerekiyosa yaptır diyo kıyafet kuafor ne istersen diyo maddi imkan cok olmasada yapayım istiyo ama benim icimden gelsede bir turlu beceremiyorum. arkadaşlar bu durumdan cok sıkıldım aynaya bile bakmak gelmiyo icimden, aman cocugumun yemeği aman ev işi derken valla kocamı yorgunluktan cok ihmal eder oldum. bu durumdan nasıl kurtulacağım benim gibi aynı durumda olan varmı yada bana tavsiye verecek birileri????