Cocuk Hastalıkları Doktorlara guvenmeyip te kime guveneceğizzz....
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları Doktorlara guvenmeyip te kime guveneceğizzz....
-
01-10-2022, 04:02:19Cok şukur bebeğim cok rahatsızlanmadı. 1 yaşına girmek uzere . Şuana kadar birkac kere ateşlendi ve grip oldu. Tabii ki doktora goturduk. İlac verdiler icirdik. İyileşmedi. Başka bir doktora goturduk. Doktor ,daha onceki verilen ilacın kesinlikle 3 yaşından once verilmemesi gerektiğini soyledi. Şaşırdım. Tatide bebeğim ateşlendi. İnat ettim goturmedim. 3 gunun sonunda duzelmeyince tatil beldesinde ozel bir hastaneye goturduk. O doktorda kullanılmaması gereken ilac ve bir ateş duşurucu verdi. Doktora ilacın bu yaştaki bebeğe zararlı olduğumu soyledim. O da ben her bebeğe veriyorum dedi. Kestirip attı. Eczaneye gittim. Ateş duşurucuyu gorunce eczacı, ben bebeğime kesinlikle bunu vermem dedi. nedenini sordum. İcindeki etken maddeden bahsetti ama ateş duşmeeyince bir kere verdim. Şimdi yine hasta gecen hafta yine goturduk. İlacları verdim. Bu arada devamlı araştırıyorm. Bir sitede cok guvendiğim bir cocuk doktoru var şikayetini soyleyip yorum istiyorsun cevap yazıyor. Ona başvurdum. Biz bu yaşdaki bebeğe bu ilacları kullamıyoruz dedi. ne yapayım dedim. Muayene etmem gerekli dedi. Ama başka şehirde. Soruyorum annneler biz doktorlara guvenmeyipte ne yapacağız. Artık bebeğim hastalanacak diye odum kopuyor. Eminim ki kime gidersem gideyim soru işareti hep olacak. Yiğenim yanlış bir ilacı cok minikken kullandı. Ustelik uzun sure. Neden zararlıysa yaş sınırı varsa bunlar kesin olarak belirlenmiyor. Neden bir doktorun dediği diğerine uymuyor. Herkes başka telden calıyor. Onlar bizim meleklerimiz. Son olarak allah dermansız dert vermesin, bebeklerimizi yanlış ellerle karşılaştırmasın, hastalıktan korusun allahım. Vallahi ben cok yıpranıyorum.