Arkadaşlar bebğinizi nasıl uyutuyorsunuz?
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Arkadaşlar bebğinizi nasıl uyutuyorsunuz?
-
01-10-2022, 03:48:01bebeğim 3 aylık.uykuya gecmekte zorlanıyor genelde.henuz oturmuş bir uyutma yontemimiz yok.daha onceleri gece yatmadan once emzirirdim.ya uyurdu ya da uyansa bile ağzna emzik verip yatağına koyardım yarım saat icinde kendisi uyurdu.cok rahattı.şimdi gece uykusuna gecmesi 1.5 saati buluyor.o arada her yontemi deniyorum.emzirme,ayakta sallama,beşikte sallama,kucakta gezdirme,yatağında konuşma gibi...herbirinde de ağlıyor cok.bence uykusu var ama bi turluuyyamadığı icin iyice huysuzlaşıyor.gunduz uykularında da nasıl uyursa artık.hepsini deniyorum.bu zamana kadar sallamamıştım istemiyordum ayakta sallamayı.cok zor geliyo.zaten pek de beceremiyorum.en cok kucakta emzirme pozisyonunda ağzında emzik gezdirerek uyumayı seviyo ve oyle uyumak istiyo genelde.eskiden gunduzleri kanepede pışpışlayarak uyutabilirdim ama şimdi mumkun değil, cok ağlıyor.neden bu kadar değişiyor bebişler?kucakta gezdirmek cok zor oluyo.hadi şimdi neyse de buyudukce ne yapıcam.aynı şeyleri yaşayan var mı?fikirlerinizi bekliyorum.