Merhaba kızlar,

İnternetten her gun ev ilanları bakıyorum ve kağıthane , şişli , mecidiyekoy, eyup kısımlarından ev almak imkansız malesef ki. Fiyatlar almış başını gidiyor , Beylikduzu tarafından bakıyorum ama oraları hic bilmiyorum .Hangi mahallesi iyidir, kira getirisi nedir? cevresi nasıldır ? hic bilmiyorum nelere dikkat edip araştırıp almalıyım ?25 bin peşinat olabilir de olmayadabilir. belki tamamına kredi cekeceğim . para biriktirme gibi bir durum soz konusu olmuyor . O yuzden boyle eve girersem en azından yaparım diye duşunuyorum. Birde o kadar cok emlakcı var ki hangisine guveneceğimi de bilmiyorum . Karven yapı , cozum gayrimenkul , onur yapı . Dun onur yapı sitesinden cok guzel bir daire beğendim sıfır yeni bina , 4 bloklu site icine bakan kısım 189,000 TL Denildi , ic ice olması cok sıkıntı olur mu ? 2 tane cumhuriyet mahallesi var denilmişti. Bir beylikduzu birde esenyurt , ben bu ev ilanı olan yere sorduğumda daha onceden beylikduzu idi , fakat şimdi esenyurt olarak geciyor birleştirildi ama tapuda beylikduzu yazacak dediler . Ben yatırım amaclı alacağım . Evi alıp direk kiraya vereceğim . Metrobuse yakınlığı yurume mesafesinde 10 -15 dakika , ama dolmuşta geciyor diye bilgi verdiler. Haftasonu evi gidip goreceğim.Beylikduzunde oturan veya onerilerinizi bekliyorum. Evin linkini atıyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/emla...en-baslayan-fiyatlarla-arakat-255924644/detay