arkadaşlar, artık başka bir cozum yolu bulamadım.. yardımlarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var!
11 aylık bir bebeğim var, doğduğu gunden beri sallayarak uyutuyorum. memede uyusa da bizimki yine de beşiğine koyunca sallanmak istedi hep. cok fazla kitap okudum 6.-7. ayından itibaren sallamayı bırakıp kendi kendine uyumasını sağlamayla ilgili bicok yontem denedim (ama her seferinde bir gece deneyebildim) hic başarılı olamadım. biraz gec kaldığımı duşunup vazgectim.
son bikac gundur yine kafama koydum, internette binlerce yorum okudum ve herkesin en genel yontemlerin tracy hogg ve ferber yontemi olduğunu gordum. ancak her ikisini de uygulayamadım cunku mumkun değil!
periyodik olarak ağlamaya bırakmayı denedim bizimki ağlamıyor ki direk yatakta ayağa kalkıyor gitmeyince bağırıyor sonra ağlamaya başlıyor ama asla yatağa yatmıyor bu şekilde nasıl uyuyacak ki??
sonra yatır/kaldır'ı denemek istedim yine aynı şey oldu beşiğinde ayağa dikiliyor kucağıma alıp tekrar bırakıyorum ağlamıyor direk ayağa kalkmaya calışıyor sallamazsan eğer.. bu şekilde nasıl kendi kendine uyuyacak bu cadı acaba?

bu şekilde sallamaya alışmış sonra bu aylarda ama (4-5 aylıkken daha kolaydı biliyorum ama ben kacırdım o zamanı maalesef!) kendi kendine uyutmayı başarmış anneler size cok ihtiyacım var..