Keşke ben erkek olsaydım, en azından bir kız sayemde cok mutlu olurdu.

Zayıf biri kilo vermesi gerektiğini soylediğinde:

“Mutlu olmanı istiyorum.” diyorsunuz ama hicbir şey yapmıyorsunuz. Gidin bir kek yapın, bir mantı acın, cikolata falan alın bakın bakalım ondan sonra mutsuz oluyor muyum.

Her kotu olayın bir sebebi vardır. Ama bazen sebep senin tam bir salak olman ve kotu secimler yapmandır.
Kendimizi kandırmayalım.

Yakın bir arkadaşımla sevmediğimiz birine laf sokunca:

Dışarı cıkmama izin vermeyip, “Neden surekli bilgisayardasın sen?” diye soran ebeveynlerim. Artık komik olmuyor. Ciddiyim. Yeter.

Kulaklıklarım kulağımdayken insanlar benimle konuşmaya calıştığında:

Bazen o kadar soğuk davranabiliyorum ki, istesem buzdolabı markası olabileceğimi duşunmuyor değilim.

Evde dolanırken annen ve babanın odalarında fısır fısır senin hakkında konuştuklarını duyup dinlemeye calışmak diye bir gercek var.

Duştan cıktığında gelen o “Ben dunyanın en guzel insanıyım.” hissi.

Okula gitmeden once:
“Hayattan nefret ediyorum.”

Okuldan donduğumde:
“Nefret edecek halim bile kalmadı.”

Benimle flort etmeye calışan birinin sevgilisi olduğunu oğrendiğimde:
“Sence bu hoş mu oldu şimdi?”

Havalı gorunmeye calışırken elime yuzume bulaştırıp rezil olmak gibi bir ozelliğe sahibim.

“Cok odevim var, cok odevim var, cok odev…”

Usain Bolt 100 metreyi 9.69 saniyede koşmuş. Ben daha yataktan 10 dakikada zor kalkıyorum.

O kadar kucuk şeylerle mutlu olan biriyim ki, beni mutsuz etmeyi başarabiliyorsanız cabanızı takdir etmek gerek.

Cumartesi ve pazar gunlerinin arasında bir geciş gunune ihtiyacım var. O kadar hızlı gercekleşiyor ki adapte olmak cok zor.

Bazı insanlar hoşlandıkları kişiye acılabiliyor, ben daha restoranda ketcap isterken cekiniyorum..

Senin icin ağlamıyorum cunku rimelim bile senden daha değerli tatlım.

Orumceklerden korkmamın mantıklı bir acıklaması var tabi ki:

Beynim “Diğer kızlara bak bir de sana bak.” diyor; ama kalbim “Cikolata, pizza ve kurabiye.” diyor. Ve ben kalbimin sesini dinlemeyi severim.

Sinirliyken beni daha da kızdırmanın en kolay yolu sakin olmam gerektiğini soylemek oluyor.

Bilgisayar goz sağlığına zararlıysa ve havuc goz sağlığını koruyorsa, bilgisayardayken havuc yersek butun sorun ortadan kalkar.

1 gun konuşmayınca..