oğlum 14 aylık memeye o kadar duşkun ki akşama kadar emzirsem hayır demez ama surekli ıstırıyo artık dayanamıyorum kanıyo yarılıyo bıraktırmak istedim ama mumkun olmadı geceleri 8-10 defa meme emmeye uyanıyo ve başka hicbirşey kabul etmiyo biberon emzik uyandırmaya calışıyorum gozleri kapalı ağlamaktan kendinden geciyo zaten tek goğsumu emiyo diğerini cok az emdi artık ne yapmalıyım cok sinirli cok fazla hareketli gunde bir kere uyutuyorum onun dışında akşama kadar koltukların tepesinde konsol cıkmaya calışırken yakalıyorum hic oturmuyo mesela ayakta yemek yediriyorum surekli koşuyo hic bir oyuncağıyla oynamıyo sadece benle yada babası dedesi vs yani birebir ilgilenmeliyiz duvardan duvara salıncakta uyuyo gunduzleri ve bir saat uyuyosa surekli sallıyorum yoksa uyanıyo bir daha uyumuyo akşam olupta uyku saati gelinceye kadar deliriyo gece yanımda yatıyo beşiğide var kendi odası da bugune kadar bir gece yatırmadım bu ara birşeyler fırlatmaya başladı mesela oyuncak arabasını kafama attı catal fırlatıyo falan..artık bana fazla geliyo yıprandım sanırım sizce ne yapmalıyım normalmiş gibi gecmesini mi bekleyim yoksa pedagog'a falan mı goturmeliyim ya tuvalete bile geliyo yanımda duşunun o kadar