her 10dk da bir oturaga oturttum ve benim kızım ciş yapıcakmış dedim ilk gun sadece benim işim olupta arası yartım saate uzadıgında 2 defa kacırdı altında bu arada o kadar sık tutunca kakasını da yaptı oturaga. her gidişimizde yaptı ve her kalkışımızda aklışlayıp optum. 2.gun 3.gun derken 1 haftada alıştı. gunduz şimdi poposuna kocaman gelen kilotlarla geziyor evin icinde ve saatte bir ''şşşşşşşşş...'' diye geziyor evin icinde ciş diyemiyor henuz. kaydirigubbakcemile3 kızım bu arada kısa mesafelerde esyalara tutanarak yurumeyi oğrendi vitrinden dengesini saglamayı bekleyip masanın bacagına kadar tutunmadan gidiyor boyle boyle wc ye kadar gidip oturagı gosterdiği de oluyor cişi de geldiğinde.
henuz gece bırakmadık bezi daha cok kucuk diyorum zaten azıcık uyuyor ve cok cabuk dagılıyor uykusu kaldırıp oturaga oturtsam 1 saat uyumaz daha o yuzden yasından sonra uyku bi parca duzene girince gece bezini de atıcaz gerci hala her sabah kuru bezle kalkıyor oturaga koşuyoruz hemen.ama yine de daha var cook kucuk henuz kuzucum.. sanırım oyunla basladıgı kimsenin henuz ondan bi beklentisi olmadından da cok kolay anlamadan alıştık oturaga maşallah kızıma benim