Merhaba Siz Annelere ve Anne Adaylarına Beşiklerimiz Hakkında Biraz Bilgi Vermek İstiyorum.
Bebek Beşikleri ve Uyku Setleri İmalatı Yapan Bir Firma
Bebeklerinin Sağlığını Duşunen Anneler icin İlk Tercih Olmaktadır
Bir Cok Dizide Beşiklerimiz Kullanılmıştır bkz: Bir Cocuk Sevdim , Eve Duşen Yıldırım vb.
Beşiklerimizin Yapımından Bahsetmek İstiyorum Sizlere :
Bir Uretimden Geciyor .Once 3m Boyunda Tam 150kg olan Dev ağaclar uzerine Şekil vermeye başlıyoruz.Uzerine beşiğimizin govdesi olan 8adet parca cizgileri ciziyoruz ve 3m boyunda 35x35 kalınlığında 150kg ağacı testere ile işaretlediğimiz yerlerden kesiyoruz.kabul etmek gerekirki bu işlem burada yazdığım kadar kolay değil.İşaretlenen yerlerden kesildikten sonra uretimimize bebek beşiklerimizin Parmaklık kısmının gececeği yerleri acmak kalıyor,cnc tezgahımız ayarlı işaretli olan yerleri parmaklıkların gireceği şekilde deliyoruz bebek beşiğimiz 8parcadan oluşuyor, ust ve alt bolum tabi bu bolumlerin olculeri farklı farklı , deldiğimiz bolumlere kenar koruma cubuklarını alt ve ust olarak yerleştiriyoruz 8parca olan bebek beşiğimiz birleştirilince 4parca haline geliyor.bu 4parca olan beşiğimizi kenarlarından kıskaclarla tutturuyoruz gonyesini ayarladıktan sonra tutkal ve zımba civi ile sabitliyoruz.bu işlemimizin kuruması icin ertesi gunu beklememiz gerekmektedir.Evet bebek beşiğimizin sadece ust cercevesi hazır şimdi bebeğimizin uyuyacağı tabanı oluşturmaya geldi.duz 8ml olan beşiğimizin aynı ebatında kesilmiş olan taban tahtamızı zımba civi ile cakıyoruz.altına 4adet 2X65 2X95 sağlamlaştırıcı tahtalarımızı sabitliyoruz.sallanma mekanizmamızın oturması (kavilyalarımızın) icin 2adet delik deliyoruz.beşiğimizin ustunde bulunan 5parmak başlığımızın deliklerinide gececeği şekilde deldikten sonra zımpara makinamız ile bir guzel zımparadan geciriyoruz.bittimi hayır daha bitmedi.Sallanma aparatınıda toplamamız gerekiyor ve bu şekilde yazası kolay yapımı zor olan işlemlerden geciyor.
Nasıl Sağlıklı ?
Sağlıklı olması icerisinde hicbir katkı maddesi icermemesinden dolayıdır. Beşiklerimizin boyaları avrupa e1 sıtandartlarına uygun hicbir katkı maddesi icermeyen boyalar kullanılarak boyanılır. Beşiklerimizin Tamamını Gormek İcin xxxxxxxx

xxxxxxxxxx